Συγκρατημένος αισιόδοξος ο Καζαμίας

greek 28/11/2011
Συγκρατημένα αισιόδοξος σε σχέση με τη λήψη μέτρων δημοσιονομική εξυγίανσης, παρουσιάστηκε ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας ύστερα από τη συνάντησή που είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νίκος Αναστασιάδης με τη συμμετοχή και του ιδίου. 

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καζαμίας είπε ότι «υπάρχει σύγκλιση απόψεων επί των μέτρων που πρόσφατα παρουσίασε» ο Υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και κάποιες απόψεις οι οποίες εκφράζονται και λαμβάνονται υπόψη όχι μόνο από πλευράς ΔΗΣΥ αλλά και άλλων πολιτικών παρατάξεων και κοινωνικών συνόλων.

Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου που θα παρουσιάσει τον κρατικό προϋπολογισμό στην Βουλή και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οπόταν θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, «όλα αυτά θα είναι ρυθμισμένα για να στείλουμε τα σωστά μηνύματα». 

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι ο διάλογος και οι προβληματισμοί διεξήχθηκαν σε καλό κλίμα.

Πρόσθεσε ότι σε κάποια θέματα υπάρχουν συγκλίσεις και σε άλλα αποκλίσεις.

Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι τώρα θα ενημερώσει το Εκτελεστικό Γραφείο και στις 12 θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.





Tags:  

H Ευρώπη “στριμώχνει” το Facebook για τα προσωπικά δεδομένα
H Ευρώπη “στριμώχνει” το Facebook για τα προσωπικά δεδομένα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να σταματήσει τον τρόπο με τον οποίο το Facebook “στήνει αυτί” στις επικοινωνίες και συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών.
Ποιο σαπούνι είναι κατάλληλο για σας;
Ποιο σαπούνι είναι κατάλληλο για σας;
Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί τύποι σαπουνιών στην αγορά, όπου όλα προσφέρουν μοναδικές ιδιότητες και προσφέρονται σε κάθε λογής υφές, σχήματα, αρώματα, χειροποίητα, γεμάτα κόκκους μπαχαρικών, πολύχρωμα, μικρούς κύβους κ.λπ.
Συζητούν τη μεταφορά νερού στα Κατεχόμενα
Συζητούν τη μεταφορά νερού στα Κατεχόμενα
Ο "πρωθυπουργός" των κατεχομένων Ιρσέν Κιουτσιούκ , συναντήθηκε με τουρκική αντιπροσωπεία που βρίσκεται στα κατεχόμενα, για να συζητήσει τη μεταφορά νερού από την Τουρκία.
 
 
Τελευταία Σχόλια