Συζητούν τη μεταφορά νερού στα Κατεχόμενα

greek 26/11/2011
 
Ο "πρωθυπουργός" των κατεχομένων Ιρσέν Κιουτσιούκ , συναντήθηκε με τουρκική αντιπροσωπεία που βρίσκεται στα κατεχόμενα, για να συζητήσει τη μεταφορά νερού με αγωγούς από την Τουρκία .
 
Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο, επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Υδάτων της Τουρκίας Ομέρ Οζντεμίρ, ο οποίος δήλωσε ότι το νερό από την Τουρκία στα Κατεχόμενα θα αρχίσει να ρέει στις 7 Μαρτίου 2014.Για τον υδατοφράκτη στα Πάναγρα, είπε ότι θα ζητηθούν προσφορές και ότι η κατασκευή του θα αρχίσει τον Μάρτιο του 2012.
 




Tags:   κατεχομενα  

Αρχίζει το ''πάρε-δώσε''
Αρχίζει το ''πάρε-δώσε''
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση όλων των κεφαλαίων στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και τώρα θα αρχίσει η φάση του ''πάρε -δώσε''
Εκδήλωση υπέρ του ηγουμένου Εφραίμ
Εκδήλωση υπέρ του ηγουμένου Εφραίμ
Μεγάλη εκδήλωση με αίτημα την αποφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ πραγματοποιήθηκε απόψε έξω από την πρεσβεία της Ελλάδος στην Λευκωσία.
 
Νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία
Νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία
Ο λεγόμενος υπουργός υγείας του ψευδοκράτους Αχμέτ Κασίφ σε δηλώσεις του είπε ότι προγραμματίζουν την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Τελευταία Σχόλια