Κερδίστε ένα σκούτερ!

greek 28/11/2011
  Φωτογραφίστε το HONDA σας και ίσως κερδίσετε ένα σκούτερ HONDA Vision 110. Για να έχετε πιθανότητες να αποκτήσετε και δίτροχο, χρειάζεται να «ανεβάσετε» τη φωτογραφία του αυτοκινήτου σας μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου στο www.facebook.com/honda.greece . Στη συνέχεια προσκαλείτε τους φίλους σας να τη ψηφίσουν, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να είστε εσείς ο τελικός νικητής, ο οποίος θα αναδειχθεί ύστερα από κλήρωση που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου. Το διαγωνισμό “Ι Love Honda cars” διοργανώνει η εταιρεία Γενική Αυτοκινήτων, η οποία είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της HONDA στην Ελλάδα.
 
 




Tags:   Honda , Facebook  

Την Τετάρτη η κηδεία του Βαγγέλη Λιβαδά
Την Τετάρτη η κηδεία του Β. Λιβαδά
Από το Β΄Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (30/11) η κηδεία του θεατρικού επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά, που βρήκε τραγικό θάνατο χθες στο σπίτι του.
Αναστέλλεται την Τετάρτη η λειτουργία του γεωπονικού Παν/μιου
Αναστέλλεται την Τετάρτη η λειτουργία του γεωπονικού Παν/μιου
Την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος αποφάσισε η Σύγκλητος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου , διαμαρτυρόμενη για το μέτρο της εφεδρείας του οποίου την απόσυρση ζητεί.
Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες και διακινητές
Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες και διακινητές
Στα χέρια του Λιμεναρχείου Σάμου έπεσαν  εφτά λαθρομετανάστες και δύο αλλοδαποί που φέρονται να τους μετέφεραν στο νησί.
 
 
Τελευταία Σχόλια