Συνάντηση Μπακογιάννη Ιερώνυμου

greek 29/11/2011
Την πόρτα της Αρχιεπισκοπής πέρασε το πρωί  η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
 
Το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας αλλά και η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, με τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη να επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 
«Η Δημοκρατική Συμμαχία από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί υπέρ, και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε οπουδήποτε μας ζητηθεί, γιατί πιστεύουμε ότι το έργο πρόνοιας το οποίο συντελείται είναι εξαιρετικά σημαντικό και αναμφισβήτητα χρειάζεται πόρους, και αυτοί οι πόροι, δυστυχώς, σήμερα δεν μπορούν να προέλθουν από πουθενά αλλού, παρά από την αξιοποίηση της περιουσίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη μετά το πέρας της συνάντησης.




Tags:  

Διεθνή διάκριση για την τσίχλα ΕΛΜΑ
Διεθνή διάκριση για την τσίχλα ΕΛΜΑ
Ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, με αφορμή τη διεθνή διάκριση που έλαβε η τσίχλα ΕΛΜΑ, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τη θυγατρική της εταιρεία MEDITERRA Α.Ε.
"Γιώργο, ξεκίνα τη διαδοχή!"
"Γιώργο, ξεκίνα τη διαδοχή!"
Υπογράφουν την επιστολή οι: Κώστας Καρτάλης, Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Παναγιώτης Ρήγας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημητρης Καρύδης 
Πώς να διαλέξουμε γυμναστή
Πώς να διαλέξουμε γυμναστή
Μπορεί να διαλέξατε το γυμναστήριο που σας βολεύει, να αγοράσατε την αθλητική φόρμα που σας κολακεύει περισσότερο και να βρήκατε τα πιο ελαφρά αθλητικά για το τρέξιμο, αλλά το κεφάλαιο "γυμναστής" είναι και το πιο σημαντικό. 
Τελευταία Σχόλια