Πώς να διαλέξουμε γυμναστή

greek 01/12/2011
Μπορεί να διαλέξατε το γυμναστήριο που σας βολεύει, να αγοράσατε την αθλητική φόρμα που σας κολακεύει περισσότερο και να βρήκατε τα πιο ελαφρά αθλητικά για το τρέξιμο, αλλά το κεφάλαιο "γυμναστής" είναι και το πιο σημαντικό. Φροντίστε να πληρεί τα παρακάτω προσόντα για να είστε σίγουρες πως η προπόνησή σας θα έχει θα θεμιτά αποτελέσματα.
Εμπειρία και κατάλληλη εκπαίδευση. Ρωτήστε αν έχει πτυχία καθηγητή Φυσικής Αγωγής και αν έχει παρακολουθήσει πρόσθετα σεμινάρια.

Ζητήστε να σας προτείνει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Αυτό θα πρέπει να αλλάζει ανά εβδομάδες για να μη βαριέστε και για να γυμνάζεστε με καλύτερα αποτελέσματα.

Ο σωστός προπονητής θα σας ενθαρρύνει και θα σας ανεβάζει τη διάθεση κάθε φορά που κουράζεστε.

Παροτρύνοντάς σας θα φροντίσει να κάνετε τη γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς σας και όχι ένα κουραστικό δεκάλεπτο μέσα στο μήνα.

Εάν το βρήκατε μην τον αφήσετε και ξεκινήστε προπόνηση αμέσως!
 




Tags:  

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια
Την αισιοδοξία του ότι εντός του 2011 θα υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβασση για την Ελλάδα, εξέφρασε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφλανγκ Σόιμπλε.
Σήμερα η συμπληρωματική απόφαση για το τέλος ακινήτων
Σήμερα η συμπληρωματική απόφαση για το τέλος ακινήτων
Την αποσύνδεση του ειδικού τέλους ακινήτων από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και της είσπραξή του μέσω των εφοριών - όπως το ΕΤΑΚ- από τον επόμενο χρόνο μελετά το υπουργείο Οικονομικών.
 «HIV/AIDS: 30 χρόνια μετά»
«HIV/AIDS: 30 χρόνια μετά»
O Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «HIV/AIDS: 30 χρόνια μετά».
Τελευταία Σχόλια