"Πρέπει να παράγουμε πλούτο"

greek 29/11/2011
 
"H ανάγκη αλλαγής πολιτικής είναι άμεση και επιτακτική" τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε ραδιοφωνικό σταθμό. 
 
Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε πως για να υπάρξουν πλεονασματικοί προυπολογισμοί θα πρέπει "η πολιτική που θα πρέπει να εφαρμόσουμε, να είναι μια πολιτική που θα βάλει μπροστά τη μηχανή και θα παράγει πλούτο", ενώ επανέλαβε ότι η αποκατάσταση των αδικιών για τους συνταξιούχους κάτω των 700 ευρώ "θα επιστρέψει τα χρήματα αυτά στην πραγματική οικονομία".
 
Σε ότι αφορά στην ημερομηνία των εκλογών ο κ Μιχελάκης, σημείωσε ότι "η ημερομηνία των εκλογών εξαρτάται από την ολοκλήρωση του PSI. Όμως, η 19η Φεβρουαρίου δεν βγήκε στον αέρα από εμάς ούτε την αποφασίσαμε εμείς ελαφρά τη καρδία. Έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο και το επιτελείο του και η ανακοίνωση που βγήκε σας θυμίζω ότι φέρει την υπογραφή του ΥΠΟΙΚ. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία καθυστέρηση στο PSI που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της καταλληλότερης ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών. 'Αρα, εμείς μένουμε στο ότι θεωρούμε την 19η Φεβρουαρίου, ως την καταλληλότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών".
 
Τόνισε πως στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, υπογραμμίζοντας ότι "πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς, εφόσον τον επιλέξει ο λαός, να έχει μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την αλλαγή πολιτικής. Ένα πράγμα που δεν έχει συμβεί εδώ και δύο χρόνια και ο τόπος το έχει πληρώσει ακριβά".
 





Λάδι Αβοκάντο...
Λάδι Αβοκάντο...
Θρεπτικό, εξισορροπητικό για το ορμονικό σύστημα, αντιγηραντικό, οικονομικό, όσο  και πολύτιμο το έλαιο αβοκάντο, αποτελεί το νέο μυστικό περιποίησης  για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.
Όροι Καρατζαφέρη για μείνει στην Κυβέρνηση
Όροι Καρατζαφέρη για μείνει στην Κυβέρνηση
Τέσσερις προϋποθέσεις για την παραμονή του στην κυβέρνηση θέτει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.
Επιστολή της κοινότητας του Α.Όρους στον Σ.Δήμα
Επιστολή της κοινότητας του Α.Όρους στον Σ.Δήμα
 Με επιστολή της προς τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, καθ ύλην αρμόδιο για θέματα των Αθωνικής Πολιτείας, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους διαμαρτύρεται για τον τρόπο, με τον οποίο εκτελέστηκε το ένταλμα προσωρινής κράτησης εναντίον του ηγουμένου του Βατοπεδίου κ. Εφραίμ.
Τελευταία Σχόλια