Οι ευαισθησίες του Σάκη

greek 25/11/2011
Για μία ακόμη χρονιά ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Φέτος, ο στόχος είναι ιδιαίτερα μεγάλος: να καλύψουν τις ανάγκες σίτισης χιλιάδων άπορων παιδιών για έναν ολόκληρο χρόνο.
 
Η κόρη μου, η Αναστασία, με έκανε να ευαισθητοποιηθώ και να σταθώ περισσότερο στον πόνο των παιδιών... Λόγια συγκινητικά από τον Σάκη Ρουβά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
 
Ο Ελληνας pop star μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους τις απορίες της κόρης του μέσα από ένα κινούμενο σχέδιο που της βάζει στο DVD player και η ίδια θέλει να βλέπει καθημερινά.
 
Είναι η ιστορία με δύο πεινασμένα παιδάκια, με τη μητέρα τους να κλαίει, επειδή δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους. Βλέποντάς το, η Αναστασία τον ρωτάει συνεχώς γιατί στενοχωριούνται τα παιδάκια, κάτι που έκανε τον τραγουδιστή να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο και να θέλει να δώσει όλη την αγάπη και την ενέργειά του προκειμένου να βοηθήσει τα άπορα παιδιά όλης της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί για διάφορους σκοπούς 3.650.000 ευρώ!
 
 
Το Αrgoodaki γιόρτασε φέτος δέκα χρόνια προσφοράς και έβαλε στόχο να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο έργο που έχει υλοποιήσει ποτέ, με τη βοήθεια ελληνικών εταιρειών τροφίμων και τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά.
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής για τρίτη χρονιά συμμετέχει ενεργά στο πρότυπο πρόγραμμα για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες των απόρων παιδιών της Ελλάδας.
 

«Ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα δείξει την αγάπη που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια» δήλωσε ο Σάκης, ενώ συμπλήρωσε: «Παρά τις δύσκολες εποχές που περνάει η Ελλάδα με την οικονομική κρίση, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε στο πρόβλημα της σίτισης 500.000 παιδιών που ζουν στο όριο της φτώχειας».

 




Tags:  

Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος από τη Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, που έχασαν και πέναλτι πριν το γκολ.
«Abnormal»
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Abnormal» στο θέατρο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για το έργο “Abnormal” στο θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης», για την παράσταση του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου, στις 21.15.
Μείωση 20% στους μισθούς του ΔΟΛ!
Μείωση 20% στους μισθούς του ΔΟΛ!
Μείωση της τάξης του 20% έκανε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη σε όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσω e-mail.
Τελευταία Σχόλια