Κάλεσμα στο λαό να κρίνει τον Χριστόφια

greek 27/11/2011
 
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Τάσος Μητσόπουλος δήλωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρίνεται για τα αρνητικά πεπραγμένα της περασμένης τετραετίας και οι δημοτικές εκλογές είναι ευκαιρία για τον κυπριακό λαό να εκφράσει την απαρέσκεια του για αυτή την αρνητική πορεία.
 
Σε δηλώσεις στο περιθώριο συνεδρίου στη Λάρνακα για τον αθλητισμό που διοργάνωσε η ΕΔΕΚ, ο κ. Μητσόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει απόσπασμα συνέντευξης του Προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν στον «Φιλελεύθερο» σύμφωνα με το οποίο ο ΔΗΣΥ προσήλθε με αλαζονεία στις διαβουλεύσεις που είχαν τα δύο κόμματα για τις Δημοτικές.
 
«Είναι μια εντελώς αβάσιμη και αναληθής θέση» είπε και πρόσθεσε πως «κατανοούμε την προσπάθεια για νεκρανάσταση μιας συνεργασίας μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ η οποία καταδικάστηκε στη συνείδηση του λαού και γι' αυτό απέτυχε, αλλά από κει και πέρα ας μην αναζητούν ως άλλοθι το ΔΗΣΥ. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρίνεται για τα αρνητικά πεπραγμένα της περασμένης τετραετίας και θεωρούμε ότι από τη στιγμή που θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές είναι ακριβώς μια ευκαιρία για τον κυπριακό λαό να εκφράσει την απαρέσκεια του γι αυτή την αρνητική πορεία», είπε ο κ. Μητσόπουλος.
 
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ κλήθηκε επίσης να σχολιάσει δήλωση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου σύμφωνα με την οποία προτίθεται να καλέσει τον επόμενο χρόνο συνεδρία για ανασκόπηση της κατάστασης στο Κυπριακό χωρίς την παρουσία του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ
 
Αφού ανέφερε ότι δεν είχε υπόψη του τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου, ο Τάσος Μητσόπουλος είπε ότι «τα ζητήματα αυτά κατ' εξοχήν το Κυπριακό, το κορυφαίο εθνικό μας θέμα, θεωρούμε ότι είναι ένα θέμα που αφορά το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Κύπρου, το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας. Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση ακόμα και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να γίνει με αποκλεισμούς», κατέληξε. 
 





Ωφέλη και κίνδυνοι από τα σπορ για τις γυναίκες
Ωφέλη και κίνδυνοι από τα σπορ για τις γυναίκες
Κάθε γυναίκα βρίσκει τρόπο να φροντίζει το σώμα της. Αλλες τρέχουν, κάποιες γράφονται στο γυμναστήριο.
Δ. Συλλούρης: Καλά κάνει ο Αρχιεπίσκοπος!
Δ. Συλλούρης: Καλά κάνει ο Αρχιεπίσκοπος!
Ο κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κάθε παράγοντας, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να εξαιρείται από το ενδιαφέρον του για την Κύπρο.
Εγκαταλείπουν την Πάφο λόγω κρίσης
Εγκαταλείπουν την Πάφο λόγω κρίσης
Με βάση στοιχεία του Ιδρύματος Αρωγής και Μελέτης Ποντιακού Ελληνισμού περισσότεροι από πέντε χιλιάδες Ελληνοπόντιοι έχουν εγκαταλείψει την Κύπρο τα τρία τελευταία χρόνια.
 
 
Τελευταία Σχόλια