Τα... ναζάκια της Βανδή στον Ντέμη!

greek 28/11/2011
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελλη Κοκκίνου. Οι τρεις τραγουδιστές τα έδωσαν όλα στη σκηνή του «Fever», με τους θαμώνες να τους αποθεώνουν κάθε στιγμή.

Η Δέσποινα Βανδή, πιο σέξι από ποτέ, εμφανίστηκε στην πίστα φορώντας ολόσωμη φόρμα του οίκου Balmain, συνδυασμένη με μποτάκια Alexander MacQueen. Η έκπληξη ήταν όταν γύρισε την πλάτη της και αποκαλύφθηκε η σούπερ ανοιχτή πλάτη της. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άλλη μία φορά επέλεξε να φορέσει κρυστάλλινη haute couture δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, ο οποίος ήταν στα backstage της λαμπερής πρεμιέρας μαζί με όλο το team της Δέσποινας.

Πρώτο τραπέζι πίστα απολάμβανε το πρόγραμμα ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να χειροκροτεί τη σύζυγό του, ενώ εκείνη του έκανε ναζάκια από την πίστα. Στην παρέα του, ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος, ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης με τη σύζυγό του. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το νέο της κομμάτι «Μου ’χεις περάσει» που ήδη έχει γίνει επιτυχία. 

Μπορεί να μην ήταν εκεί ο σύντροφός της Γιώργος Μπόγρης, παρ’ όλα αυτά η Ελλη Κοκκίνου τα έδωσε όλα στην πίστα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα με σούπερ κοντό φόρεμα της Maria Patelis, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της και το πλούσιο μπούστο της. Από τα highlights της βραδιάς, όταν ανέβηκε στην πίστα ένας θαμώνας και άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι σε όλους τους τραγουδιστές, το οποίο προκάλεσε ποικίλα σχόλια και γέλιο.

Την παράσταση έκλεψε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Από τη στιγμή που βγήκε στην πίστα δεν σταμάτησαν στιγμή να τον αποθεώνουν οι θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής με μαύρο, σικάτο κοστούμι τραγούδησε νέες και παλιές του επιτυχίες του ξεσηκώνοντας το κοινό. 

Από τις ωραίες στιγμές της βραδιάς όταν συναντήθηκαν στη σκηνή και οι τρεις τραγουδιστές, οι οποίοι ερμήνευσαν επιτυχίες διαχρονικές, που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική δισκογραφία.





Tags:  

Φωτιά στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά
Φωτιά στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά
Στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη έχει ξεσπάσει φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Ζητούσαν χρήματα για να θάψουν το παιδί τους
Έρανο για να θάψουν το παιδί τους
Τραγωδία με αλλοδαπούς γονείς στην Πάτρα που ζήτησαν χρήματα για να θάψουν το νεκρό βρέφος τους στη Βουλγαρία.
 
 
Κλειστά τα δικαστήρια την Πέμπτη
Κλειστά τα δικαστήρια την Πέμπτη
Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της χώρας την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, καθώς η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος θα συμμετέχει στην Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ.
 
 
Τελευταία Σχόλια