"Οι ηγέτες να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες"

greek 28/11/2011
 Στην έκδοση ευρωομολόγου, προκειμένου να μπει φραγμός στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχεται το ευρώ από τις αγορές, καθώς και στην ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από μέρους των ηγετών της Ε.Ε. με στόχο την περαιτέρω ενοποίηση των χωρών - μελών της Ευρωζώνης σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κ. Μίχαλος, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης των μελών της Λέσχης των Μητροπολιτικών Επιμελητηρίων της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αναφέρθηκε στην ανάγκη για την εξεύρεση μιας συνολικής Ευρωπαϊκής λύσης για την κρίση χρέους που πλήττει όχι μόνο την περιφέρεια της Ευρωζώνης, αλλά πλέον και το σκληρό πυρήνα της και ανέλαβε πρωτοβουλία για την κατάρτιση μελέτης για τα προβλήματα των μητροπολιτικών περιοχών της Ευρώπης, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ιδιαίτερα η μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας από τη βαθιά οικονομική ύφεση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον επιχειρηματικό κόσμο που πλήττεται, καθώς και στις αποκαρδιωτικές επιδόσεις της χώρας στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων. 

 
 
 




Tags:  

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για την εκπληκτική κωμωδία του Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο Φο  «Η κωμωδία του τυχαίου θάνατου ενός αναρχικού», στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης», για την παράσταση της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Στις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο
Στις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο
Τα Χριστούγεννα περιμένουν τα καταστήματα ώστε μαζί με την παράταση του ωραρίου λειτουργίας, να αυξηθούν και οι πωλήσεις τους.
Το πράσινο τσάι ρίχνει την «κακή» χοληστερίνη
Το πράσινο τσάι ρίχνει την «κακή» χοληστερίνη
 Το πράσινο τσάι, είτε το πίνει κανείς με φλιτζάνι, είτε σε μορφή χαπιού, μπορεί να ρίξει κατά μερικές μονάδες την ''κακή'' χοληστερόλη.
Τελευταία Σχόλια