Εμπρησμός σε καφετέρια στη Λεμεσό

greek 25/11/2011
Σε προσωπικές διαφορές εκτιμάται ότι κρύβονται τα κίνητρα των δραστών που έβαλαν φωτιά σε καφετέρια στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της σε συγκεκριμένο πρόσωπο, εναντίον του οποίου ο ιδιοκτήτης εξέφρασε υποψίες.
 
Οπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Ιωάννου, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και για την κατάσβεση της κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας κατάφεραν να την ελέγξουν πριν επεκταθεί σε διαμερίσματα.
 
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη τον εξοπλισμό της καφετέριας, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, ενώ η φωτιά είχε εξαπλώθηκε και εντός του υποστατικού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
 
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας βρισκόταν στο εξωτερικό και έφθασε σήμερα στην Κύπρο, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς ανακριτές, εκφράζοντας υπόνοιες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, για το οποίο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γεωργίου είπε πως το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί, ενώ τα κίνητρα των δραστών φαίνεται να σχετίζονται με προσωπικές διαφορές που είχαν με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας.

 





Τα λαχανικά απαραίτητα στην διατροφή μας
Τα λαχανικά απαραίτητα στην διατροφή μας
Πολλά είναι τα λαχανικά που χρειαζόμαστε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο ώστε να εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με όσα διατροφικά στοιχεία χρειάζεται για να συντηρείται στην εντέλεια.
Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Συνεργείο του Τμήματος Ανάπτυξης Υδάτων, που διενεργούσε εκσκαφές εντόπισε ανθρώπινα οστά και πήλινο αγγείο.
Διώξτε το άγχος
Διώξτε το άγχος
Αγχολυτικές συμβουλές για να απαλλαγείτε από το στρες της καθημερινότητας.
Τελευταία Σχόλια