Δράση στο Κυπριακό πρωτάθλημα

greek 26/11/2011
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το σήμερα η αυλαία της 11 ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Marfin Laiki, με το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Στις 18:00 στο «Αντ. Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λάρνακας αλλά και της αγωνιστικής. Από τη μία οι γηπεδούχοι του Ρόνι Λέβι  που βρίσκονται σε ανοδική πορεία θέλουν πάση θυσία την νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο παιχνίδι στην μετά Κάανεν εποχή, μετά τα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα χρειάζονται επιστροφή στις νίκες για να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Τις δύο ομάδες χωρίζουν πέντε βαθμοί, με την Ανόρθωση να είναι στην 4η θέση με 19 βαθμούς και την ΑΕΚ στην 8η θέση με 14 βαθμούς.

Στις 19:00 στο «Τσίρειο» η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αφού θα είναι η πρώτη φορά μετά την φυγή του Πάμπου Χριστοδούλου από τον πάγκο Ολυμπιακού που θα τεθεί αντιμέτωπους με τους «μαυροπράσινους». Από την μία οι γηπεδούχοι  μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα δείχνουν να μην βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μία νίκη δεν θα δώσει μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά θα ανεβάσει εκ νέου την ψυχολογία στα ύψη ενώ οι φιλοξενούμενοι… πληρώνουν την επιθετική τους αφλογιστία και αφού δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το ΓΣΠ, οφείλουν να μαζέψουν βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 2η θέση με 21 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 10η θέση με 10 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

26/11 18:00 Ανόρθωση - ΑΕΚ Λάρνακας
26/11 19:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Λευκωσίας
27/11 15:30 Αλκή - Εθνικός Αχνας
27/11 17:00 Ερμής Αραδίππου - Αναγέννηση Δερύνειας
27/11 17:00 ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ
27/11 18:00 Αρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού
28/11 19:00 Ομόνοια - Νέα Σαλαμίνα
 




Tags:  

Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Συνεργείο του Τμήματος Ανάπτυξης Υδάτων, που διενεργούσε εκσκαφές εντόπισε ανθρώπινα οστά και πήλινο αγγείο.
Γαϊτανάκι προκλήσεων
Γαϊτανάκι προκλήσεων
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι "συμμερίζεται τις απόψεις του Προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ σε ό,τι αφορά την κυπριακή προεδρία".
Σπείρα διακινεί ψεύτικα κοσμήματα ως αληθινά!
Σπείρα διακινεί ψεύτικα κοσμήματα ως αληθινά!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις έως τώρα εξετάσεις, φαίνεται ότι τα άτομα αυτά είναι μέλη σπείρας και κινούνται σε ολόκληρη την Κύπρο και κυρίως σε πολυσύχναστους χώρους.
Τελευταία Σχόλια