Συνάντηση Παπαδήμου - Παπαρήγα

greek 28/11/2011
Με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί σήμερα στις 14.00 στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
 
Ο κ. Παπαδήμος θα έχει από σήμερα έως την Τετάρτη συναντήσεις με τους ηγέτες των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης την Τρίτη, στις 14.00, με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,την Τετάρτη, στις 13.00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη και στις 15.00 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.





Tags:  

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης»
Το Pro.com.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις  5  διπλές προσκλήσεις  για την εκπληκτική κωμωδία του Ιταλού Νομπελίστα συγγραφέα-ηθοποιού Ντάριο Φο  «Η κωμωδία του τυχαίου θάνατου ενός αναρχικού», στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης», για την παράσταση της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Χαράτσι 400 ευρώ σε συνταξιούχο με 560 ευρώ
Χαράτσι 400 ευρώ σε συνταξιούχο με 560 ευρώ
Ογδοντάχρονη συνταξιούχος "πάγωσε" όταν αντίκρισε το φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ στον οποίο είχε συμπεριληφθεί το χαράτσι του ειδικού τέλους ακινήτων.
Αύριο η συνεδρίαση του Eurogroup
Αύριο η συνεδρίαση του Eurogroup
Η ευρωζώνη είναι πολύ πιθανό να αποδεσμεύσει την κρίσιμη για την Ελλάδα βοήθεια
Τελευταία Σχόλια