Πάφος: 4000 χιλιάδες άνεργοι στα τουριστικά επαγγέλματα

greek 26/11/2011
Περισσότεροι από τέσσερεις χιλιάδες εργαζόμενοι σε σαράντα πέντε τουριστικές μονάδες της Πάφου έχουν εγγραφεί ως άνεργοι τους δύο τελευταίους μήνες αφού αναστάληκαν οι εργασίες των τουριστικών καταλυμάτων στα οποία εργοδοτούνταν.
Ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΚ Νεόφυτος Ξενοφώντος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο αριθμός των εργαζομένων που χάνουν τις εργασίες τους αφορούν όλες τις ειδικότητες προσθέτοντας ότι φέτος ο αριθμός των ξενοδοχειακών μονάδων που αναστέλλουν τις εργασίες τους είναι πολύ μεγαλύτερος και αποτελεί ανησυχητικό φαινόμενο.

Η αύξηση  χρόνο με το χρόνο των τουριστικών κλινών έχουν σαν αποτέλεσμα οι υφιστάμενες μονάδες να παρουσιάζουν μειωμένες πληρότητες και να οδηγούνται στην αναστολή των εργασιών τους κατά τη χειμερινή περίοδο.

 




Tags:  

Στα 43 εκ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα Κύπρου
Στα 43 εκ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα Κύπρου
Έλλειμμα 43 εκατομμύρια ευρώ κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του 2011 το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών της Κύπρου με τις ΗΠΑ.
"Στοπ στις διαδικασίες ένταξης"
"Στοπ στις διαδικασίες ένταξης"
Να πάρει μέτρα κατά της Τουρκίας κάλεσε την κυβέρνηση το Κίνημα Οικολόγων.
 
 
Σπείρα διακινεί ψεύτικα κοσμήματα ως αληθινά!
Σπείρα διακινεί ψεύτικα κοσμήματα ως αληθινά!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις έως τώρα εξετάσεις, φαίνεται ότι τα άτομα αυτά είναι μέλη σπείρας και κινούνται σε ολόκληρη την Κύπρο και κυρίως σε πολυσύχναστους χώρους.
Τελευταία Σχόλια