"Στοπ στις διαδικασίες ένταξης"

greek 27/11/2011
 
Να πάρει μέτρα κατά της Τουρκίας κάλεσε την κυβέρνηση το Κίνημα Οικολόγων.
 
Καταγγέλλοντας την πρόσφατη ανακοίνωση των Τούρκων για την έναρξη γεωτρήσεων από την κρατική εταιρεία πετρελαίων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, το Κίνημα Οικολόγων καλεί την κυπριακή Κυβέρνηση «να θέσει υπόψη των Ευρωπαίων εταίρων τις νέες παράνομες ενέργειες των Τούρκων στην Κύπρο και να παγώσει εξ ολοκλήρου κάθε περαιτέρω ενταξιακή διαδικασία».
 
«Πρόκειται για μια ακόμα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας που υπενθυμίζει ότι στην Κύπρο υπάρχει στρατιωτική κατοχή χώρας μέλους της ΕΕ από χώρα που αιτείται ένταξης», συνεχίζουν στη σχετική ανακοίνωση οι Οικολόγοι, διατυπώνοντας τη θέση ότι η έκθεση συμπερασμάτων για τη ενταξιακή πορεία της Τουρκίας δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή αν δεν καταγράφεται σε αυτή η τουρκική αδιαλλαξία και προκλητικότητα.
 





Ανακτήθηκε η επικοινωνία με το “Φόβο”
Ανακτήθηκε η επικοινωνία με το “Φόβο”
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος κατάφερε να ανακτήσει τη χαμένη επικοινωνία με το ρωσικό διαστημόπλοιο “Φόβος” (Phobos).
Δράση στο Κυπριακό πρωτάθλημα
Δράση στο Κυπριακό πρωτάθλημα
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το σήμερα η αυλαία της 11 ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Marfin Laiki, με το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.
Πέρασε από το Παραλίμνι
Πέρασε από το Παραλίμνι
Στην 2η θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ, αφού επικράτησε με 2-0 του Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» για την 11η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι τρείς βαθμούς. 
Τελευταία Σχόλια