Σπείρα διακινεί ψεύτικα κοσμήματα ως αληθινά!

greek 25/11/2011
Με αφορμή τη σύλληψη χθες τεσσάρων προσώπων στην επαρχία Αμμοχώστου, τα οποία είχαν στην κατοχή τους διάφορα ψεύτικα κοσμήματα (κυρίως δακτυλίδια και καδένες) και προσέγγισαν μέλος της Αστυνομίας για να του τα πωλήσουν ως αληθινά, έναντι του χρηματικού ποσού των 1,050 ευρώ, η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις συναλλαγές του.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις έως τώρα εξετάσεις, φαίνεται ότι τα άτομα αυτά είναι μέλη σπείρας και κινούνται σε ολόκληρη την Κύπρο και κυρίως σε πολυσύχναστους χώρους.
 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι όλα τα αντικείμενα από χρυσό και ασήμι που κατασκευάζονται ή και που εισάγονται στην Κύπρο, υποβάλλονται στο εργαστήριο του Οργανισμού Σήμανσης Αντικειμένων από Πολύτιμα Μέταλλα, για έλεγχο και σφράγιση.

 
Ως εκ τούτου, προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που προσεγγιστεί από οποιοδήποτε από τα εν λόγω πρόσωπα, να μην το εμπιστευτεί, αφού πρόκειται για απατεώνες, και να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία.
 
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Αστυνομία παρακαλεί γενικά το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση που φαίνεται να σχετίζεται με τα κρούσματα αυτά, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
Το κοινό προτού αγοράσει αντικείμενα από χρυσό ή ασήμι, πρέπει να βεβαιώνεται ότι έχουν ελεγχθεί και σημανθεί από λειτουργούς του εν λόγω Οργανισμού. 
 




Tags:  

Δ. Συλλούρης: Καλά κάνει ο Αρχιεπίσκοπος!
Δ. Συλλούρης: Καλά κάνει ο Αρχιεπίσκοπος!
Ο κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κάθε παράγοντας, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να εξαιρείται από το ενδιαφέρον του για την Κύπρο.
Τουρκικές προκλήσεις!
Τουρκικές προκλήσεις!
"Παρακαλάμε" τους Τούρκους να αγοράσουν το αεροδρόμιο Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα Ακσιάμ και τους πουλάμε ακίνητα 100 εκ.τετραγωνικών μέτρων!
Ποδήλατο: Η καλύτερη γυμναστική
Ποδήλατο: Η καλύτερη γυμναστική
Αν θέλετε να κάψετε θερμίδες αλλά βαριέστε να κλείνεστε σε γυμναστήρια μία πολύ καλή λύση είναι το ποδήλατο.
 
Τελευταία Σχόλια