Ανώμαλη προσγείωση

greek 27/11/2011
Από την μεγαλειώδη εμφάνιση και το διπλό μέσα στην Μαρσέιγ, στην Ελληνική πραγματικότητα προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
 
Στο 41’, ο Μέγερι ανέτρεψε τον Ροτζέριο μέσα στην περιοχή και αυτός στη συνέχεια, από την άσπρη βούλα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 70’, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Περόνε βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού (τον οποίο ακολουθούσε ο Παπαδόπουλος) και στη συνέχεια νίκησε τον Μέγιερι, ο οποίος πραγματοποίησε σαφώς λάθος έξοδο (0-2).

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (68' Αλβάρες), Χουανίτο, Ράγιο, Μάρτινς, Χούλι (63' Πιπίνης), Μπρέσκα, Περόνε (81' Ουσέρο).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (22' Χολέμπας), Μαρκάνο, Μανιάτης, Μοδέστο (66' Φετφατζίδης), Μόνχε (46' Μόνχε), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.
 
3-0 η Ξάνθη

Με τον Βλαχοδήμο να κάνει... πράγματα και θαύματα η Ξάνθη «έπνιξε» τον Ατρόμητο, πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της (3-0) και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! Μαρκόβσκι (4’), Βασιλακάκης (19’) και το αυτογκόλ του Τομάς (47’) ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.
 
Οι συνθέσεις
 
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (84' Φλίσκας), Μαρκόφσκι, Πόι (82' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν).
 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Ζουέλα, Γιαννούλης, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία (56' Δημούτσος), Μήτρογλου.

 




Tags:  

Εξαφανίστηκε ποδοσφαιριστής
Εξαφανίστηκε ποδοσφαιριστής
 Την εξαφάνιση του 31χρονου ποδοσφαιριστή Αποστόλη Γιαλούση δήλωσε σήμερα στην Αστυνομία η οικογένεια που τον αναζητεί από το βράδυ της Πέμπτης .
Τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας!
Τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας!
Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων να τραγουδήσουν τον Ύμνο της Χούντας μέσα στο αμφιθέατρο της σχολής.
 
 
Τσάκας: «Αποσύρουμε την πρόταση»!
Τσάκας: «Αποσύρουμε την πρόταση»!
Την ώρα που αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ ο Βλάσης Τσάκας φανερά εκνευρισμένος έριξε την «βόμβα», καθώς δήλωσε πως ο πρίγκιπας αποσύρει την πρότασή του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Τελευταία Σχόλια