Τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας!

greek 26/11/2011
 
Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων να τραγουδήσουν τον Ύμνο της Χούντας μέσα στο αμφιθέατρο της σχολής, με υποκινητή τον αρχηγό των Ευέλπιδων.
 
Συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια της επετείου του Πολυτεχνείου, μέσα στο αμφιθέατρο της σχολής ο αρχηγός των Ευελπίδων και υποκινητής, αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί διέταξε να κλειδώσουν την πόρτα. Στην συέχεια κατέβασε την σημαία του Πολυτεχνείου και αφού χαρακτήρισε διαστρέβλωση της αλήθειας την πραγματική επανάσταση της 21ης Απριλίου, διέταξε να αρχίσουν όλοι να τραγουδούν τον ύμνο της Χούντας!
 
Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ήδη έχει διαταχθεί η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης. Ο αρχηγός και υποκινητής έχει ήδη παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για απόταξη, ενώ ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση των σπουδαστών και ότι θα επιληφθεί του θέματος, ώστε να μην υπάρξει παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.
 





Παραλαβή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας
Παραλαβή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας
Καλούνται όλοι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Μαΐου 2010, Νοεμβρίου 2010 και Μαΐου 2011 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας να προσέλθουν...
Παραίτηση Ρέμελη από το προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων
Παραίτηση Ρέμελη από το προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων
Παραιτήθηκε από την τριμελή προεδρία της Συνόδου των πρυτάνεων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Ρέμελης, διαφωνώντας με τις κινήσεις συναδέλφων του.
 
"Να αποχωρήσουν από την Κυβέρνηση"
"Να φύγουν από την Κυβέρνηση"
Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή να δουλέψει απερίσπαστη, προτείνει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.
Τελευταία Σχόλια