Τσάκας: «Αποσύρουμε την πρόταση»!

greek 27/11/2011
Την ώρα που αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ ο Βλάσης Τσάκας φανερά εκνευρισμένος έριξε την «βόμβα», καθώς δήλωσε πως ο πρίγκιπας αποσύρει την πρότασή του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
«Αυριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τσάκας έφτασε στο ΟΑΚΑ με κάποιους φίλους του και δεν πήρε θέση στα επίσημα, αλλά στην διπλανή θύρα, την 29. Τότε δεν άργησε να γίνει αντιληπτός από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν το «κράξιμο» πριν από την σέντρα, αφού έχουν βαρεθεί να ακούν για Πρίγκιπα και Πρίγκιπα να μην βλέπουν.
 
Ενώ μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί ήταν αυτοί που τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μην «λερώνει την ιστορία της ομάδας». Ο Έλληνας συνεργάτης του Αλ Σαούντ απάντησε στους φίλαθλους που του έκαναν την επίθεση: «Θα δείτε την Τετάρτη» προαναγγέλλοντας κι εκείνοι του απάντησαν πως αν όντως προχωρήσει η υπόθεση θα είναι οι πρώτοι που θα του ζητήσουν συγγνώμη, αλλιώς θα ψάξουν να τον βρουν! «Αύριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
 

Πλέον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού περιμένουν να δουν αν όντως ο Βλάσης Τσάκας πραγματοποιήσει τις απειλές του ή απλά πάνω στον εκνευρισμό του είπε πράγματα που δεν θα γίνουν.

 




Tags:  

Κατέλαβαν κτίριο του Γεωπονικού
Κατέλαβαν κτίριο του Γεωπονικού
Οι αντιδράσεις για την εφεδρεία συνεχίζονται και ήταν η αφορμή για να προχωρήσει το διοικητικό προσωπικό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην κατάληψη του κεντρικού κτιρίου.
 
 
Το Focus ξαναπροκαλεί
Το Focus ξαναπροκαλεί!
Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης προτιμούν να μολυνθούν από τον ιό του AIDS για το..επίδομα!
Στα χαρακώματα ΛΑΟΣ-ΚΚΕ
Στα χαρακώματα ΛΑΟΣ-ΚΚΕ
Πόλεμο ανακοινώσεων είχαμε σήμερα μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος και του ΛΑΟΣ, με αφορμή την επιστολή Καρατζαφέρη.
 
 
Τελευταία Σχόλια