Στα χαρακώματα ΛΑΟΣ-ΚΚΕ

greek 26/11/2011
 
Πόλεμο ανακοινώσεων είχαμε σήμερα μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος και του ΛΑΟΣ, με αφορμή την επιστολή Καρατζαφέρη.
 
Τον...χορό άνοιξε το ΚΚΕ το οποίο ανακοίνωσε: "  Με την επιστολή του (γελοιότητας και κουτοπονηριάς) ο Καρατζαφέρης λέει επί της ουσίας προς την πλουτοκρατία και την ΕΕ: Όποια κωλοτούμπα θέλετε, όποιο βρώμικο αντιλαϊκό έργο θέλετε, αρκεί να με έχετε στις προτεραιότητές σας. Το σύστημα που σαπίζει έχει τα πολιτικά στηρίγματα που του αξίζουν".
 
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, Κώστα Αϊβαλιώτη: " Απάντηση και διάλογο με όσους βυσσοδομούν κατά της σωτηρίας της πατρίδας δεν πρόκειται να ανοίξουμε".
 
Το πιθανότερο είναι να έκλεισε το θέμα με τις δύο αυτές ανακοινώσεις, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια από την πλευρά του ΚΚΕ.
 
 




Tags:   ΛΑΟΣ , ΚΚΕ  

"Απέτυχε ο Παπαδήμος"
"Απέτυχε ο Παπαδήμος"
Άκρως επικριτικό ήταν άρθρο του Spiegel προς το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου για την μέχρι τώρα πορεία του στην πρωθυπουργία.
 
"Τίποτα δεν ήταν τυχαίο με τον Εφραίμ"
"Τίποτα δεν ήταν τυχαίο"
Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash96 για τον Γέροντα Εφραίμ.Τίποτα δεν ήταν τυχαίο δηλώνει χαρακτηριστικά!
Είναι.. πρωταπριλιάτικο ψέμα;
Είναι.. πρωταπριλιάτικο ψέμα;
Η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου, και σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης έχουν ήδη συμφωνήσει.
Τελευταία Σχόλια