Κοκτέιλ με αέρα κοσμοπολίτικο!

greek 25/11/2011
Το δημοφιλές Cosmopolitan, κατά πολλούς απλά Cosmo, αποτελεί χαρακτηριστικό ξηρό κοκτέιλ με βάση τη βότκα.
 
Υλικά (1 ποτήρι)
40 ml Vodka
20 ml χυμό cranberry (βατόμουρου)
15 ml Cointreau
15 ml χυμό lime
μία φλούδα πορτοκάλι
πάγο
 
Προετοιμάστε το ποτήρι του μαρτίνι γεμίζοντας το με πάγο και νερό ώστε να είναι παγωμένο. Τοποθετήστε στο σέικερ όλα τα παραπάνω υλικά, εκτός από τη φλούδα πορτοκαλιού, που θα χρησιμοποιηθεί για γαρνίρισμα. Ανακατέψτε καλά και δυνατά για 8 με 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα στο ποτήρι του μαρτίνι αφού αδειάσετε το περιεχόμενο του, περνώντας το από διπλή στράγγιση. Κρατήστε τη φλούδα από πορτοκάλι πάνω από το ποτήρι και στύψτε την ώστε το μείγμα να πάρει το άρωμα της. Περάστε την από το χείλος του ποτηριού. Τέλος τη ρίχνετε στο ποτήρι και σερβίρετε αμέσως.
 
 




Tags:  

Ανώμαλη προσγείωση
Ανώμαλη προσγείωση
Από την μεγαλειώδη εμφάνιση και το διπλό μέσα στην Μαρσέιγ, στην Ελληνική πραγματικότητα προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
''Μια σχέση αγάπης και μίσους''
''Μια σχέση αγάπης και μίσους''
Mε τον τίτλο ''Η αγάπη και το μίσος στην Ελλάδα: μια σχέση καθορίζει την ιστορία'', το ειδησεογραφικό πρακτορείο Assosiated Press φιλοξενεί άρθρο που πραγματεύεται τις σχέσεις των δυο ηγετών των μεγάλων κομμάτων, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά
Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα
Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα
Ο κ. Πάγκαλος  στη συνέντευξη καταλογίζει ευθύνες στον Χρ. Παπουτσή για την ''αναρχία'' που επικρατεί στη χώρα
Τελευταία Σχόλια