Επανεκλογή της Κύπρου στο ΔΝΟ

greek 25/11/2011
Η Κύπρος επανεξελέγη για 13η συνεχή φορά μέλος του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού , κατά τη διάρκεια εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στο Λονδίνο στα πλαίσια της 27ης Τακτικής Συνόδου της Συνέλευσης του Οργανισμού.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, φέτος, τις 20 θέσεις στο Συμβούλιο του ΔΝΟ για τις οποίες διεξάγονται εκλογές, διεκδίκησαν 26 χώρες.Σημειώνεται ότι το νεοεκλεγέν Συμβούλιο θα έχει την ευθύνη για την εποπτεία και τον συντονισμό των εργασιών του Οργανισμού για την επόμενη διετία.
 
Η Κύπρος εξελέγη με 127 ψήφους και εξασφάλισε την 4η θέση, γεγονός που καταδεικνύει την εκτίμηση που τα κράτη μέλη του ΔΝΟ τρέφουν προς την Κύπρο και την εμπιστοσύνη που η κυπριακή σημαία χαίρει διεθνώς, προστίθεται.
 
Η συνεχής υποστήριξη των κρατών μελών του ΔΝΟ, από την ένταξη της Κύπρου στον Οργανισμό το 1987 μέχρι σήμερα, αντικατοπτρίζει την ενεργό και ουσιαστική δράση της Κύπρου, τόσο εντός του ΔΝΟ, όσο και γενικότερα στα διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα, καταλήγει η ανακοίνωση. 
 




Tags:  

Ξεκινούν οι τουρκικές έρευνες στα κατεχόμενα
Ξεκινούν οι τουρκικές έρευνες στα κατεχόμενα
Έρευνες για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο θα αρχίσει η Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο σε δυο με τρεις μήνες.
 
 
"Έχει παραλύσει η αγορά ακινήτων"
"Έχει παραλύσει η αγορά ακινήτων"
Σε πλήρη παράλυση έχει περιέλθει η ήδη ''τραυματισμένη'' αγορά ακινήτων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών.
Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Oι δύο Υπουργοί θα μετάσχουν στο δεύτερο συνέδριο του γνωμοδοτικού συμβουλίου επενδύσεων στο ψευδοκράτος.
Τελευταία Σχόλια