Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί

greek 25/11/2011
Φθάνουν απόψε στα κατεχόμενα ο Υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της Τουρκίας, υπεύθυνος για κυπριακές υποθέσεις Μπεσίρ Αταλάι και ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Τανέρ Γιλντίζ.
 
Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι δύο Υπουργοί αύριο στις 11 το πρωί θα μετάσχουν στο δεύτερο συνέδριο του γνωμοδοτικού συμβουλίου επενδύσεων στο ψευδοκράτος.
 
Ο κ. Γιλντίζ πριν από αυτό το συνέδριο θα συμμετάσχει στην έναρξη της 5ης συνόδου ενέργειας, η οποία διοργανώνεται από το Ανώτατο Ιδρυμα Οργανωμένων Βιομηχανικών Περιοχών της Τουρκίας, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ακαπούλκο στην κατεχόμενη Κερύνεια.
 
Οι δύο Τούρκοι Υπουργοί θα δώσουν γύρω στις 2 το μεσημέρι δημοσιογραφική διάσκεψη και θα παρακαθήσουν σε γεύμα προς τιμή τους που θα παραθέσει ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ. Θα αναχωρήσουν από τα κατεχόμενα αμέσως μετά.
 




Tags:  

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η μαρίνα Λεμεσού
Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η μαρίνα Λεμεσού
Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, τον Οκτώβριο του 2012, υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες λιμενικές εγκαταστάσεις και η μαρίνα Λεμεσού.
Ανακτήθηκε η επικοινωνία με το “Φόβο”
Ανακτήθηκε η επικοινωνία με το “Φόβο”
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος κατάφερε να ανακτήσει τη χαμένη επικοινωνία με το ρωσικό διαστημόπλοιο “Φόβος” (Phobos).
Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Αρχαία εύρηματα στο Καλό Χωριό Ορεινής στη Λευκωσία
Συνεργείο του Τμήματος Ανάπτυξης Υδάτων, που διενεργούσε εκσκαφές εντόπισε ανθρώπινα οστά και πήλινο αγγείο.
Τελευταία Σχόλια