Η δική τους …όμορφη γωνιά!

greek 25/11/2011
Τρυφερή και ευαίσθητη, η επιδερμίδα των μωρών και των παιδιών χρειάζεται καθημερινή φροντίδα με προιόντα που σέβονται τις ανάγκες τους.
Προορισμένα για την υγιεινή και απαλή περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, τα βρεφικά και παιδικά καλλυντικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες τους και αναγκαία για τα πρώτα χρόνια της ζωή τους.
 
Το σαμπουάν και το αφρόλουτρο, ξεχωριστά το ένα από το άλλο ή σε συσκευασία 2 σε 1, με υποαλλεργική σύνθεση καθαρίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αφήνουν απαλά τα μαλλάκια.
 

Η κρέμα και το γαλάκτωμα απαραίτητα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το μπάνιο, διατηρώντας την απαλή και ελαστική. Τα απλώνετε με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθούν.

 
Το λάδι για μασάζ προσφέρει πολύτιμη υγρασία στην επιδερμίδα του μωρού σας μετά το μπάνιο και το βοηθάει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει για να απολαύσει τον ύπνο.
 

Η κρέμα κατά των ερεθισμών προλαμβάνοντας συγκάματα και ερεθισμούς, θα την απλώσετε στην περιοχή της πάνας.

 
Τα μαντηλάκια καθαρισμού  πολύτιμα και πρακτικά, όταν δεν βρίσκεστε σπίτι, καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα
 

Πούδρα αρκετά χρήσιμη για να απορροφά την υγρασία από το δέρμα.  
 

 




Tags:  

Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος από τη Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, που έχασαν και πέναλτι πριν το γκολ.
Θύμα απάτης από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης
Θύμα απάτης από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης
Θύμα απάτης, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, έπεσε 42χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι του απέσπασαν 3.400 ευρώ.
Νομοσχέδιο για αποσυμφόρηση των φυλακών
Νομοσχέδιο για αποσυμφόρηση των φυλακών
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη έτοιμη νομοθετική ρύθμιση, που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες, που θα έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Τελευταία Σχόλια