Σήμερα η δίκη για το "Ήλιος"

greek 14/12/2011
Σήμερα ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης της αεροπορικής τραγωδίας του μοιραίου αεροπλάνου Μπόινγκ 737-300 της εταιρείας «Ήλιος», στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.
 
Οι οικογένειες υποστηρίζουν ότι χωρίς να έχει εκδοθεί από το κακουργιοδικείο Λευκωσίας η σχετική απόφαση της Κυπριακής Δικαιοσύνης και απουσία πειστηρίων -αφού όλα είναι στην Κύπρο- η εκδίκαση στην Αθήνα θα οδηγήσει σε φιάσκο.
 
«Μας ταλαιπωρούν και μας κοροϊδεύουν. Ύστερα από έξι χρόνια με τόσες αναβολές και τόση ταλαιπωρία, μας υποβάλουν σε “τιμωρία” ξανά, ενόψει Χριστουγέννων», είπαν στον «Φιλελέυθερο» οι συγγενείς. «Ειδικά για όσους είμαστε στην Κύπρο, που είμαστε και οι περισσότεροι, η οικονομική – και μόνο επιβάρυνση – από τις τόσες φορές που έχουμε έρθει στην Αθήνα για να καταθέσουμε και τελικά η δίκη έχει αναβληθεί είναι δυσβάστακτη», τονίζουν.
 

Η δίκη ήταν να ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου του 2010, αλλά πήρε αναβολή. Ορίστηκε ξανά για τις 7 Δεκεμβρίου του 2010 και επίσης αναβλήθηκε. Το ίδιο επαναλήφθηκε το φετινό Ιούνιο. Ακόμη και την περασμένη εβδομάδα, η διαδικασία διακόπηκε χωρίς επαρκείς λόγους.

 




Tags:   Ήλιος , Αεροπλάνο  

Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διά του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη επέκρινε την Κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στη Βουλή.
 
"Γρήγορη διευθέτηση του Κυπριακού"
"Γρήγορη διευθέτηση του Κυπριακού"
Ο Δ.Χριστόφιας και ο Ν. Έρογλου εξέφρασαν από το μικτό χωριό Πύλα, στο οποίο συμβιώνουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, την ευχή το 2012  να λυθεί το Κυπριακό.
 
 
 
 
 
 Θανατηφόρο με θύμα 60χρονη
Θανατηφόρο με θύμα 60χρονη
Η Βασιλική Κωνσταντίνου, 60 χρόνων από την Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου είναι το θύμα νέου τροχαίου που σημειώθηκε γύρω στις δύο το απόγευμα.
Τελευταία Σχόλια