Την Τρίτη δημοσιεύονται τα πόθεν έσχες των βουλευτών

greek 19/12/2011
Για πρώτη φορά θα δημοσιοποιηθούν τα οικονομικά στοιχεία των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009, από το διαδίκτυο.
Το site της Βουλής των Ελλήνων που θα δημοσιοποιήσει την οικονομική κατάσταση των βουλευτών αφού τίθεται σε εφαρμογή ο νέος νόμος 3979 του Γ.Ραγκούση περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής εξετάζει τη νομική δυνατότητα που υπάρχει, ώστε να ζητήσει η ίδια απευθείας από τις αρμόδιες Ελβετικές αρχές να της αποσταλούν όλα τα στοιχεία με καταθέσεις πολιτικών, ώστε να προχωρήσει στην διασταύρωση τους.




Tags:  

Πτώση στις νέες άδειες οχημάτων το 2011
Πτώση στις νέες άδειες οχημάτων το 2011
Μείωση της τάξης του 31,3% στην έκδοση νέων αδειών οχημάτων καταγράφεται στα στοιχεία του ΕΛΣΤΑΤ, που δημοσιεύτηκαν σήμερα.
 
Αποδοκίμασαν τον Ραγκούση
Αποδοκίμασαν τον Ραγκούση
Μετά Βαϊων και ... αποδοκιμασιών υποδέχτηκαν τον Γ.Ραγκούση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης οι οδηγοί ταξί.Τον θεωρούν υπεύθυνο για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Τι λέει ο Μπαγί για τη  νέα δανειακή σύμβαση
Τι λέει ο Μπαγί για τη νέα δανειακή σύμβαση
 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει ξεκάθαρη εντολή από τη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και παραμένει σε αυτή τη θέση, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τις ελληνικές Αρχές τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας με τα ποσά που συμφωνήθηκαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Τελευταία Σχόλια