Τι λέει ο Μπαγί για τη νέα δανειακή σύμβαση

greek 06/1/2012
 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει ξεκάθαρη εντολή από τη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και παραμένει σε αυτή τη θέση, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τις ελληνικές Αρχές τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας με τα ποσά που συμφωνήθηκαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες.
 
Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία τα ποσά, που συμφωνήθηκαν στη Σύνοδο του Οκτωβρίου, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Ελλάδας.
 
Σε ό,τι αφορά το PSI, o ίδιος εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι συζητήσεις των ελληνικών Αρχών με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών τραπεζών προχωρούν και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.
 




Tags:  

Εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι ορειβάτες στις Σέρρες
Εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι ορειβάτες στις Σέρρες
Προς το σημείο στα Άνω Ποροοια των Σερρών εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες. Σπεύδει γιατρός του ΕΚΑΒ προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση της υγείας τους.
 
 
Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες στο Λιμενικό Σώμα
Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες στο Λιμενικό Σώμα
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα είτε από την ιστοσελίδα (www.hcg.gr), είτε από τον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
Πρόστιμα 16,6 εκατ. ευρώ σε βενζινάδικα!
Πρόστιμα εκατομμυρίων!
Στο ποσό των 16.612.332 ευρώ ανέρχονται τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, την περίοδο από 01.01.2003 έως 18.11.2011.
Τελευταία Σχόλια