Ανασχηματισμός προ των πυλών!

greek 17/12/2011
Ανασχηματισμός και δημιουργία μιας ολιγομελούς και ευέλικτης κυβέρνησης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη κίνηση του Πρωθυπουργού, Λ.Παπαδήμου.
 
Ειδικότερα των τελευταίο καιρό συνεχώς πληθαίνουν οι φωνές που προτείνουν στον κ. Παπαδήμο να προβεί σε έναν ανασχηματισμό, με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ να παρουσιάζονται θετικοί σε μια τέτοια κίνηση.
 
Ειδικότερα, σε δηλώσεις τους σχετικές με το θέμα και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, πρότεινε την δημιουργία μιας κυβέρνησης με λιγότερα μέλη και την τοποθέτηση στην θέση των Αντιπροέδρων, των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, φέρεται να εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
Από την πλευρά της ΝΔ δεν έχει διατυπωθεί κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, με τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, να εμμένει στην θέση του για την διενέργεια εκλογών την ημερομηνία που έχει οριστεί εξ' αρχής, δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου.




Tags:  

"Η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη"
"Η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωζώνη"
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, εξέφρασε σήμερα τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη!
"Κίνδυνος εξόδου από το ευρώ"
"Κίνδυνος εξόδου από το ευρώ"
"Ο φόβος για έξοδο από το ευρώ είναι υπαρκτός", δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Σύλληψη για την ληστεία στο γουναράδικο
Σύλληψη για την ληστεία στο γουναράδικο
Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γουναράδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τελευταία Σχόλια