"Αρνι" in love

greek 03/12/2011
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ερωτευμένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει! Ο δημοφιλής παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Είναι βέβαιο ότι η Νικόλ του έχει κλέψει την καρδιά!

Ο Γρηγόρης εθεάθη με το νέο του αμόρε σε γνωστή μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο πολύ καλός του φίλος Πάνος Μουζουράκης. Στην παρέα ήταν και πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού. 

Οσο για τη νέα σύντροφό του, κρεμόταν από τα χείλη του κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς και δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του, ενώ παράλληλα έδειχνε να απολαμβάνει τις χιουμοριστικές ατάκες του αφού ο παρουσιαστής βρισκόταν στο τσακίρ κέφι. 

Ποια είναι όμως η νέα αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά ύστερα από πολύ καιρό; Πρόκειται για την πανέμορφη ξανθιά Νικόλ Κοτοβός, η οποία μάλιστα διαθέτει κατάστημα με cupcakes στα βόρεια προάστια. O παρουσιαστής μάλιστα πολλές φορές πηγαίνει όταν έχει ελεύθερο χρόνο στο κατάστημά της και απολαμβάνει τον καφέ του μαζί με την παρέα της.

Η όμορφη σύντροφος του Γρηγόρη κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια αφού είναι κόρη ενός διακεκριμένου real estate developer, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Η Νικόλ πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, έζησε δύσκολες στιγμές αφού έχασε τον πατέρα της τον οποίο υπεραγαπούσε. 

Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε λίγο αργότερα τον Ελληνοαμερικανό Κροίσο εφοπλιστή Σπύρο Μυλωνά που έχει τη Νικόλ σαν πραγματικό του παιδί, ενώ κι εκείνη του έχει μεγάλη αδυναμία. 

Ο παρουσιαστής, όπως όλα δείχνουν, περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του: στην προσωπική του ζωή αισθάνεται πλήρης, αλλά και τα επαγγελματικά του βαίνουν από το καλό στο καλύτερο αφού η εκπομπή του «Ομορφος κόσμος 2» στο Μεγάλο κανάλι ανεβάζει κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης.





Tags:  

"¨Καμία μεθόδευση στο θέμα εφεδρείας"
"Καμία μεθόδευση στο θέμα εφεδρείας"
Κατηγορηματικός ήταν ο Μάκης Βορίδης σχετικά με τις καταγγελίες του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ για μεθοδεύσεις ώστε να μην ενταχθούν στην εφεδρεία διευθυντικά στελέχη και αναπληρωτές τους.
 
 
Διαμαρτυρία για το χαράτσι
Διαμαρτυρία για το χαράτσι
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων.
Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς
Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς
Μετά την απολογία του στον ανακριτή ελεύθερος αφέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς με περιοριστικούς όρους.
Τελευταία Σχόλια