Ομάδα επιχειρηματιών για τον Παναθηναϊκό

greek 02/12/2011
Εν μέσω της αναμενόμενης έλευσης του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ αλλά και το ενδιαφέρον από Arboris Capital, φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις σχετικά με την αγορά από επενδυτές του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία ο παλιός παράγοντας των «πρασίνων» Μάνος Μαυροκουκουλάκης αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Έλληνες επιχειρηματίες, επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ το δικό μας.

Οι πληροφορίες «λένε» ότι η λύση των Ελλήνων επιχειρηματιών είναι αυτή που θα προχωρήσει διοικητικά στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς είναι γνωστά πρόσωπα και στους φίλους των «πρασίνων» αλλά και γενικά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
 
 




Tags:  

"Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανασυγκρότηση"
"Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανασυγκρότηση"
Πληθαίνουν οι φωνές στο ΠΑΣΟΚ που ζητούν ανασυγκρότηση του κόμματος ενώ, ορισμένοι βουλευτές έχουν προβεί ήδη σε ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
"Διαδικασία μύησης" η ασέλγεια
"Διαδικασία μύησης" η ασέλγεια
Ολοένα και πληθαίνουν οι μαρτυρίες εναντίον του 45χρονου γυμναστή που συνελήφθει επ΄ αυτοφόρω να ασελγεί σε ανήλικους μαθητές του.
Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ
Περίπου στις 12:30 ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή οι διαδηλωτές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥαπό το Πεδίον του Άρεως. Δείτε τις φωτογραφίες.
 
 
Τελευταία Σχόλια