"Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανασυγκρότηση"

greek 03/12/2011
Πληθαίνουν οι φωνές στο ΠΑΣΟΚ που ζητούν ανασυγκρότηση του κόμματος ενώ, ορισμένοι βουλευτές έχουν προβεί ήδη σε ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
 
«Δεν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να πάει στις εκλογές με την ίδια προγραμματική και ιδεολογική πλατφόρμα», τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καρτάλης, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι έχει συνυπογράψει μαζί με τους κκ. Ρήγα, Γιαννακά, Γιαννακοπούλου, Καρύδη και Κωνσταντινόπουλο, άρθρο με το οποίο ζητούν ανασυγκρότηση του κόμματος.
 




Tags:  

Γλίτωσε στο τέλος
Γλίτωσε στο τέλος
Σε μία αναμέτρηση που δεν ήταν για καρδιακούς ο Παναθηναϊκός κατάφερε την τελευτάια στιγμή να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον μαχητικό Παναιτωλικό και να σώσει την παρτίδα στο Αγρίνιο. «Χρυσός» σκόρερ για τους Πράσινους ήταν ο Τοτσέ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Καμαρά. 
"Δεν είμαστε λαθρέμποροι"
"Δεν είμαστε λαθρέμποροι"
Τη στήριξή του στον Γιάννη Καπελέρη για το θέμα των καυσίμων εξέφρασε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Αρκαδίας, Τάσος Κακλαμάνος.
Ενημέρωση για το "κούρεμα", ζητά η Ν. Μπακογιάννη
Ενημέρωση για το "κούρεμα", ζητά η Ν. Μπακογιάννη
Πλήρη ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση για το "κούρεμα" των ομολόγων ζητά από τον υπουργό των Οικονομικών η Ντόρα Μπακογιάννη.
Τελευταία Σχόλια