Συνεχίζεται η έξοδος για τα Φώτα

greek 05/1/2012
«Φρένο» στην έξοδο των εκδρομέων για τα Θεοφάνια, φαίνεται πως έβαλε η επικείμενη επιδείνωση του καιρού, αλλά και η οικονομική κρίση, καθώς η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, μέχρι και αργά το απόγευμα, εξελισσόταν με ρυθμούς σχεδόν μιας «καθημερινής εργάσιμης» ημέρας.
   
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των διοδίων Μαλγάρων, η κίνηση των οχημάτων σήμερα (παραμονή των Φώτων) είναι «πεσμένη», σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή μέρα. «Πρόκειται για μια μείωση της τάξης του 30%», τόνισαν.
   
Αντιθέτως, δεν ήταν λίγοι αυτοί, που -για μια ακόμη φορά- επέλεξαν τα ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις τους στην περιφέρεια. Η πληρότητα σε όλα δρομολόγια άγγιξε το 100%, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστος Λιούπας, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν χρειάστηκε να μπουν έκτακτα δρομολόγια.
   
Στο μεταξύ,  σε επιφυλακή βρίσκεται η Τροχαία, η οποία, λόγω της κλιμάκωσης των καιρικών φαινομένων που αναμένεται σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας, συμβουλεύει τους οδηγούς: να φροντίζουν το όχημά τους να έχει αντιολισθητικές αλυσίδες, να χρησιμοποιούν πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες όπου υπάρχουν ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (παγετός), να φορούν πάντα τη ζώνη ασφαλείας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων. 
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 




Tags:  

Καταγγελίες κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ για τη μη εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ
Καταγγελίες κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ για τη μη εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ
Υπέρ της εφαρμογής του νόμου για τα Πανεπιστήμια τάσσεται με κείμενο του ο Σύνδεσμος Καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), και καταγγέλλει τον πρύτανη κ. Γ. Μυλόπουλο.
Πάνω 4000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί στα ΜΜΕ
Πάνω 4000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί στα ΜΜΕ
Ο αριθμός των θέσεων εργασίας που έχουν χαθεί μέσα σε δύο χρόνια φτάνει τις 4.100.
Συνάντηση Παπούλια- Καρατζαφέρη
Συνάντηση Παπούλια- Καρατζαφέρη
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κάρολο Παπούλια , θα γίνει στις δυο το μεσημέρι , ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ , Γιώργος Καρατζαφέρης .
Τελευταία Σχόλια