Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ

greek 01/12/2011
Πορεία προς την Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με τους περισσότερους δρόμους γύρω από το κέντρο να παραμένουν κλειστοί.Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Πεδίο του Άρεως περίπου στις 12:30, με τα συνθήματα κατά των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης να κυριαρχούν.
 
Λίγο νωρίτερα πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ πορεία προς την Βουλή ενώ, ανάμεσα στους διαδηλωτές βρέθηκαν, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέκος Χαλβατζής.
 
Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι ναυτεργάτες και η ΟΜΕ-ΟΤΕ ενώ, από τις 10:00 το πρωί, κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ σε "Σύνταγμα" και "Πανεπιστήμιο".
 
 




Tags:  

ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ
Κερδίστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ», του ΖΑΝ ΖΕΝΕ

Το Pro.com.gr, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις για  το έργο «ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ», του ΖΑΝ ΖΕΝΕ για το Σάββατο 10/12/2011, στις 21.15.
 
«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη
«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη
Καταπέλτης κατά του Γ.Παπανδρέου και των λαθών του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.«Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη, τότε πρέπει να αποχωρεί».
Μόνο νίκη
Μόνο νίκη
Το «τρίποντο» ώστε να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Παναθηναικό, θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Γ.Καραισκάκης». Με 4-4-1-1 και βασικούς τους Φετφατζίδη και Πάντελιτς θα αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι. 
Τελευταία Σχόλια