Άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικούς

greek 15/12/2011
Άγριος ξυλοδαρμός μιας γυναίκας από αστυνομικούς, επειδή σε έφοδό τους σε νυχτερινό κέντρο της Τουρκίας την βρήκαν χωρίς να έχει μαζί της την αστυνομική της ταυτότητα.
 
Οι εικόνες οι οποίες καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος που μετέφεραν την γυναίκα προβλήθηκαν από τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και αμέσως μεταφέρθηκαν στην κυβέρνηση προκειμένου να πάρει τα μέτρα της.
 
Ένας εκ των υπουργών ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών, που απειλούνται ακόμη και με 18 μήνες φυλακή.
 
Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι ότι και το θύμα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης για έξι χρόνια, καθώς κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και παράτολμη συμπεριφορά
 


Videos



Άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικούς


Tags:  

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τη Λατινική Αμερική
Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τη Λατινική Αμερική
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποίησε τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να μην ενισχύσουν τις σχέσεις τους με το Ιράν, την ώρα που ο Αχμαντινετζάντ ετοιμάζεται για περιοδεία στην περιφέρεια.
 
Στο Βυζαντινού Μουσείο "Το Άγιον Όρος" ο Δήμας
Στο Βυζαντινό Μουσείο "Το Άγιον Όρος" ο Δήμας
«Το Άγιον Όρος» είναι πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάει η πατρίδα μας, η χώρα μας, το έθνος μας, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Έντονες πιέσεις συνεχίζουν να δέχονται οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, σε χαμηλά επίπεδα ο όγκος συναλλαγών. O Γενικός Δείκτης Τιμών στο -2,02%.
 
Τελευταία Σχόλια