Στην Αθήνα η τρόικα

greek 10/12/2011
Στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο πρόγραμμα προσαρμογής.
 
Το νέο πακέτο μέτρων του 2012 που θα συζητηθεί εντός των προσεχών ημερών θα περιλαμβάνει : Τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, τις νέες περικοπές στις συντάξεις, την παρέμβαση στα κλειστά επαγγέλματα και τα νέα φορολογικά μέτρα.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η κομισιόν αφού ετοιμάζει για την Ελλάδα νέο πακέτο μέτρων σύμφωνα με πολύσελιδη έκθεση που δημοσιοποιήθηκε χθες στο διαδίκυο. Τα μέτρα αφορούν μειώσεις μισθών και συντάξεων καθώς και ακύρωση των αυξήσεων που προβλέπονται από τη συλλογική σύμβαση εργασίας.
 
Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν τον Ιούνιο θα φτάνουν τα 7,7 δις ευρώ για την διετία 2013 – 2014, ενώ για το 2012 ζητούν προκαταβολικά 700 με 800 εκατομμύρια ευρώ με μέτρα που δεν προσδιορίζονται.
 
 
 
 
 




Tags:  

Ρεαλισμός και δύσκολες αποφάσεις
Ρεαλισμός και δύσκολες αποφάσεις
Χρειάζεται ρεαλισμός και δυσάρεστες αποφάσεις, για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, δήλωσε η Μαρία Δαμανάκη, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Αποδοκίμασαν τον Ραγκούση
Αποδοκίμασαν τον Ραγκούση
Μετά Βαϊων και ... αποδοκιμασιών υποδέχτηκαν τον Γ.Ραγκούση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης οι οδηγοί ταξί.Τον θεωρούν υπεύθυνο για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Xαλάει ο καιρός το τριήμερο
Xαλάει ο καιρός το τριήμερο
 Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, οι δυνατοί άνεμοι, οι βροχές και οι χιονοπτώσεις θα συνοδεύσουν τους εκδρομείς του τριημέρου των Φώτων. 
Τελευταία Σχόλια