Δεν ανησυχεί το Ιράν

greek 12/12/2011

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επιβάλλει κυρώσεις στις ιρανικές εξαγωγές πετρελαίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας.

Όπως εκτίμησε ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου, κάτι τέτοιο θα είχε επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, γεγονός, που η Ε.Ε. δεν θα διακινδύνευε.

"Πολιτική μας είναι η συνεχής τροφοδοσία της Ευρώπης σε πετρέλαιο. Το Ιράν είναι μια μεγάλη παραγωγός πετρελαίου και οιεσδήποτε κυρώσεις στις εξαγωγές πετρελαίου από τη χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν ζημιά στην παγκόσμια αγορά", δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου, Ροστάμ Κασεμί.


Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, πάντως, έχουν ήδη αποφασίσει την επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων κατά του Ιράν ως το τέλος Ιανουαρίου, σε μια προσπάθεια κλιμάκωσης των πιέσεων κατά της Τεχεράνης για το πυρηνικό της πρόγραμμα.
 




Tags:   Ιράν  

Έκλεψαν γούνες αξίας 30.000 ευρώ
Έκλεψαν γούνες αξίας 30.000 ευρώ
Γούνες αξίας 30.000 ευρώ έκλεψαν από κατάστημα γουναρικών, στη Θεσσαλονίκη, 43χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη και δύο συνεργοί του, που αναζητούνται.
 
200 εκατομμύρια οι χρήστες
200 εκατομμύρια οι χρήστες
Σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, δηλαδή ένας στους 20 ανθρώπους ηλικίας από 15 έως 64 ετών είναι χρήστης.
"Χάος" στο ΠΑΣΟΚ
"Χάος" στο ΠΑΣΟΚ
Αρκετοί είναι αυτοί που αντιδρούν στη διαρχία ενώ ο  βουλευτής Ν.Σαλαγιάννης  κατηγορεί τον Γ.Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας τον ως απόλυτο κυρίαρχο!
Τελευταία Σχόλια