Του έτριξε τα δόντια

greek 28/12/2011

Ενόσω το θέμα των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ παραμένει αδιερεύνητο «δηλητηριάζει την κοινή γνώμη και τις προσπάθειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο λαών» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του Τούρκου ΥΠΕΞ για να προσκαλέσει τον κ. Δήμα στην ετήσια Σύνοδο των Τούρκων Πρέσβεων, που συνεχίζεται αύριο στην Αδριανούπολη.

   
Ο κ. Δήμας, αναφερόμενος στο ζήτημα των δηλώσεων Γιλμάζ είπε στον Τούρκο υπουργό ότι «η διαλεύκανση της υπόθεσης θα έχει θετικό αντίκτυπο στις διμερείς μας σχέσεις» για να συμπληρώσει ότι το θέμα αυτό, «ενόσω παραμένει αδιερεύνητο, δηλητηριάζει την κοινή γνώμη και τις προσπάθειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο λαών».

   
Σε ότι αφορά στη σύνοδο της Ανδριανούπολης, ο Έλληνας υπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη συνάντηση αλλά, όπως εξήγησε στον κ. Νταβούτογλου, δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να αποδεχθεί την πρόσκλησή του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

   
Τέλος, οι δύο υπουργοί εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν στο προσεχές μέλλον, ανάλογα με το πρόγραμμά τους.

 





Πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονά του!
Πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονά του!
Ένας 80χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα τον σκύλο του γείτονά του στην Σαντορίνη.
 
Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές
Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές
Αυτή η μανία που μας πιάνει με το φαγητό κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν έχει εξηγηθεί ακόμα, επιστημονικά ή με κάποιον άλλο τρόπο, είναι όμως ένα γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.
 
Μπέζος-Φιλιππίδης-Παπουτσάκη
H Κατερίνα πρωταγωνιστεί!
Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα συντροφεύσει στη σκηνή τους δύο πρωταγωνιστές της κωμωδίας «Απατεώνες και τζέντλεμεν», η οποία ανεβαίνει στη σκηνή στα τέλη Μαρτίου.
Τελευταία Σχόλια