Δυαρχία στο ΠΑΣΟΚ;

greek 12/12/2011
 
Σενάριο προβλέπει την συνεργασία Παπανδρέου με κορυφαίο στέλεχος ώστε να βρεθούν αμφότεροι στην κορυφή της ιεραρχίας του ΠΑΣΟΚ.
 
Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη προωθούν ως λύση για το ΠΑΣΟΚ ένα ιδιότυπο καθεστώς δυαρχίας.
 
Σύμφωνα με το σχέδιο προβλέπεται παραμονή του Παπανδρέου στην ηγεσία μέχρι τις εκλογές και ανάδειξη του επικεφαλής για την πρωθυπουργία από την Κ.Ο. ή το Εθνικό Συμβούλιο.
 
Όποιος αναλάβει αυτό το ρόλο θα νομιμοποιηθεί μετά τις εκλογές από την κομματική βάση, σύμφωνα με το κατασταστικό και τότε ο Παπανδρέου θα αποχωρήσει.
 
 




Tags:   ΠΑΣΟΚ  

"Μπούκαραν" και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο!
"Μπούκαραν" και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο!
Άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν με ένα κλεμμένο ΙΧ σε εταιρεία εμπορίας ξηρών καρπών και αφού άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο εξαφανίστηκαν.
 
"Θα φύγει από το ευρώ η Ελλάδα;"
"Θα φύγει από το ευρώ η Ελλάδα;"
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ: η χώρα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά της μέχρις ότου ξαναβρεί τη θέση της στην αγορά».
Λουκέτο στην «Εξέδρα»
Λουκέτο στην «Εξέδρα»
Μετά από 1024 φύλλα η «Εξέδρα» δεν θα... κρεμαστεί αύριο στα περίπτερα, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο θα υπάρξει αναστολή της κυκλοφορίας. Ασφαλιστικά μέτρα από τους εργαζόμενους.
Τελευταία Σχόλια