Μαραθώνιος ανάγνωσης

greek 03/12/2011
Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο διοργανώνει Μαραθώνιο Ανάγνωσης την  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 από τις  19.00, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κέντρου (4ος όροφος), από μαθητές σχολείων του 14ου Λυκείου αλλά και ενηλίκους. 
               
Θα διαβαστούν έργα του Γ. Θ. Βαφόπουλου, καθώς και αναγνώσματά του από την προσωπική βιβλιοθήκη του, στο Βαφοπούλειο.
        
Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης είναι ένα πρόγραμμα που επιχειρεί μία διαφορετική προσέγγιση της λογοτεχνίας, μέσα από την καλλιέργεια της σχέσης μας με την ανάγνωση, δίνοντας έμφαση και στην ψυχαγωγική διάσταση του διαβάσματος. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία το Βαφοπούλειο δίνει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να γνωρίσει τη ζωή και το έργο του Θεσσαλονικιού ποιητή Γ. Θ. Βαφόπουλου.
                 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
 




Tags:  

Εθελοντική αιμοδοσία στη Φλώρινα
Εθελοντική αιμοδοσία στη Φλώρινα
Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, διοργανώνει αύριο, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
Φωτιά σε μονοκατοικία στον Πειραιά
Φωτιά σε μονοκατοικία στον Πειραιά
Φωτιά σε διώροφη μονοκατοικία στον Πειραιά. Από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το οίκημα και τραυματίσθηκε ελαφρά ο ένοικος αυτής.
 
Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δύο δημοτικές κοινότητες
Νέες ασφαλτοστρώσεις σε δύο δημοτικές κοινότητες
Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων στο πλαίσιο του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Τελευταία Σχόλια