Εκδήλωση Γευσιγνωσίας στα Βιολογικά Κυριακίδης

greek 15/12/2011
 
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ, τα Βιολογικά Κυριακίδης, σας προσκαλούν σε ένα γευστικό αφιέρωμα στα παραδοσιακά ζυμαρικά Φλωμάρια Λήμνου "Χρυσάφη".
 
Ελάτε να απολαύσετε τις δημιουργίες του σεφ Γιώργου Λέκκα με φλωμάρια Λήμνου της εταιρίας "Χρυσάφη", ένα μοναδικό ζυμαρικό που παράγεται με παραδοσιακό τρόπο από σιτάρι "μαυραγάνι", γάλα και αυγά Λήμνου. Ο Σεφ Γιώργος Λέκκας θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους τρόπους μαγειρέματος των παραδοσιακών ζυμαρικών, θα δώσει συμβουλές για γιορτινά πιάτα και θα σας χαρίσει έντυπα με απολαυστικές συνταγές της εταιρίας  "Χρυσάφη"
 
Τα Βιολογικά Κυριακίδης βρίσκονται στη Λεωφόρο Αλίμου 15 στον Άλιμο.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!




Tags:  

Συνελήφθησαν 6 ύποπτοι για διαρρήξεις
Συνελήφθησαν 6 ύποπτοι για διαρρήξεις
Δύο Γεωργιανοί οι οποίοι φέρονται να διέπρατταν διαρρήξεις διαμερισμάτων στην Αθήνα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο
Έντονες πιέσεις συνεχίζουν να δέχονται οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, σε χαμηλά επίπεδα ο όγκος συναλλαγών. O Γενικός Δείκτης Τιμών στο -2,02%.
 
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων απο τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων 8 με 9 μποφόρ.
Τελευταία Σχόλια