Βραδινό λουκ σε λίγα λεπτά

greek 21/11/2011
1.Ξεκινάμε σε καθαρό δέρμα περνώντας μια βάση ελαφριά με ματ αποτέλεσμα.  Φροντίζουμε να το απλώσουμε και στο λαιμό ομοιόμορφα.
 
2.Φροντίζουμε τα φρύδια μας! Φέτος η γραμμή των φρυδιών δεν είναι λεπτή και αυτό γιατί θέλουμε να τονίζει τις γωνίες του προσώπου.  Με ένα  μολύβι φρυδιών ή με ένα μάσκαρα θα έχουμε ωραίο αποτέλεσμα.
 
3.Περνάμε ένα ρουζ στα μάγουλα που να δείχνει το δέρμα μας φρέσκο και υγιές.
 
4.Περνάμε στο βλέφαρο μια λαμπερή ανοιχτόχρωμη.
 
5.Σύριζα στις βλεφαρίδες περνάμε το eye-liner κάνοντας μια λεπτή γραμμή ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μολύβι για πιο απαλή γραμμή.
 
6.Βλεφαρίδες  πλούσιες σε όγκο.  Είτε βάλουμε ψεύτικες είτε χρησιμοποιήσουμε  το ειδικό ψαλιδάκι μπορούμε  να τις αποκτήσουμε!
 
7.Μια ωραία απόχρωση κραγιόν, λίγο σατινέ και όχι πολύ γυαλιστερή ολοκληρώνει το λουκ.
 
Και είστε έτοιμες για να γοητέψετε μέσα σε λίγα λεπτά!
 




Tags:  

Από 17.560 ευρώ ξεκινούν οι τιμές της τρίτης γενιάς του Beetle.
Ήρθε το νέο VW Beetle
Η τρίτη γενιά του Beetle είναι μεγαλύτερη, πρακτικότερη, με κινητήρες TSI 1.2, 1.4 και 2.0 λίτρων, σπορ διαθέσεις και τιμές που ξεκινούν από 17.560 ευρώ.
"Θα μελετήσουμε το νομοσχέδιο προσεκτικά"
"Θα μελετήσουμε το νομοσχέδιο προσεκτικά"
"Ναι μεν, αλλά" είναι η άποψη του Κωστή Χατζηδάκη για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και αφορά στην στήριξη της επιχειρηματικότητας.
''Οπλοστάσιο'' ανακάλυψε η αστυνομία σε φορτηγό στην Ελασσόνα
''Οπλοστάσιο'' ανακάλυψε η αστυνομία σε φορτηγό στην Ελασσόνα
Η ασυνομία κατασχεσε 21 πιστόλια εκτόξευσης ειδικού τύπου βολίδων κρότου-λάμψης και φυσιγγίων αερίου αναισθητοποίησης, 5.250 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου, 100 φυσίγγια αερίου αναισθητοποίησης και17 εκκενωτές ηλεκτρικής ενέργειας 
Τελευταία Σχόλια