Πιθανότητα αλλαγής στην εφεδρεία, βλέπει ο Βορίδης

greek 22/11/2011
Πιθανή βλέπει την αλλαγή στο μέτρο της εφεδρείας ο υπουργός Μεταφορών,Υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης μετά από την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. 
 
Ο κ. Βορίδης έθεσε επι τάπητος το μέτρο της εφεδρείας και ο υπουργός Οικονομικών ήταν θετικός σε κάποια ρύθμιση που δε θα θίγει το χαρακτήρα της εφεδρείας.
 
Ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι ''Πρέπει να αντιμετωπιστούν με κάποιες παρεμβάσεις οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του θεσμού της εφεδρείας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαθουν έσοδα, πέραν από την επίπτωση που έχει στους εργαζόμενους'', και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να αναδιοργανώνουμε μια εταιρεία βγάζοντας στην εφεδρεία, 450 οδηγούς αλλά να μην έχουμε δει τι επίπτωση έχει αυτό στις συγκοινωνίες».




Tags:  

Στην Αθήνα «μετακομίζει» το Μουσείο της Εθνικής
Στην Αθήνα «μετακομίζει» το Μουσείο της Εθνικής
Σε ειδικό χώρο στην Αθήνα, πρόκειται να «μετακομίσει» από τα Χανιά το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτό πρόκειται να γίνει ώστε να μπορέσει το φίλαθλο κοινό να θαυμάσει τα εκθέματα και αυτό το ενδεχόμενο που πρόκειται να γίνει πράξη συζητούν ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Κρίσιμες επαφές Παπαδήμου
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα Παπαδήμου
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Λ. Παπαδήμο. Οι ευρωπαίοι πιέζουν για την 6η δόση, ο πρωθυπουργός παίζει άμυνα.
 
 
 
 
Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κουκουλόπουλου
Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κουκουλόπουλου
Πριν από λίγα λεπτά έληξε η κατάληψη που πραγματοποιούσαν από το πρωί στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 
Τελευταία Σχόλια