Στην Αθήνα «μετακομίζει» το Μουσείο της Εθνικής

greek 22/11/2011
Σε ειδικό χώρο στην Αθήνα, πρόκειται να «μετακομίσει» από τα Χανιά το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Αυτό πρόκειται να γίνει ώστε να μπορέσει το φίλαθλο κοινό να θαυμάσει τα εκθέματα και αυτό το ενδεχόμενο που πρόκειται να γίνει πράξη συζητούν ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
 
Στο Μουσείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι, υπάρχουν πολλά εκθέματα με ιστορική σημασία για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας μεταξύ των οποίων και αντίγραφο της κούπας που ύψωσε στον ουρανό της Λισσαβόνας ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο Euro του 2004, αλλά και πολλές υπογεγραμμένες φανέλες των παικτών. Πρόκειται για μοναδικές στιγμές που αναβιώνουν σε όσους επισκέπτονται το Μουσείο.





Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ οι off shore
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ οι off shore
Σε 345 ανέρχονται οι off shore εταιρείες που ελέγχθηκαν τη διετία 2010-2011 από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Συνεργασία Πολιτείας-Εκκλησίας
Συνεργασία Πολιτείας-Εκκλησίας
Εθιμοτυπική αλλά εγκάρδια συζήτηση είχε το μεσημέρι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, στο γραφείο του στην αρχιεπισκοπή.
 
 
Ρομπάι: ''Στηρίζουμε την Ελλάδα''
Ρομπάι: ''Στηρίζουμε την Ελλάδα''
«Το Eurogroup θα πρέπει να είναι σε θέση να συμφωνήσει, στην επόμενη συνεδρίασή του, την εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα»
Τελευταία Σχόλια