Αποχή από τα μαθήματα

greek 22/11/2011
Σε αποχή από τα μαθήματα κατέρχονται την Πέμπτη οι φοιτητές των ιδιωτικών πανεπιστημίων (ΙΠ), ζητώντας τη μείωση των διδάκτρων.
 
Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Αγώνα των Φοιτητικών Ενώσεων των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, καλεί όλους τους φοιτητές σε μαζική κινητοποίηση - αποχή από τα μαθήματα, την Πέμπτη στις 10:00 στο Πανεπιστήμιο Frederick, στις 10:20 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στις 10:30 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
«Η κίνηση μας αυτή, πραγματοποιείται την ίδια περίοδο που ο Υπουργός Παιδείας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών πανεπιστημίων για τη μείωση των διδάκτρων» αναφέρεται στην ανακοίνωση με τους φοιτητές να υποστηρίζουν ότι μετά και την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας «για την παρανομία που πραγματοποιείται όσον αφορά τα δίδακτρα στα πανεπιστήμια, η μόνη λύση είναι η δυναμική διεκδίκηση και η πίεση για να μειωθούν τα δίδακτρα».
 
Το Συντονιστικό σώμα Αγώνα των Φοιτητικών Ενώσεων των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων καλεί τους φοιτητές να δώσουν μαζικά την παρουσία τους στην αποχή από τα μαθήματα και να διατρανώσουν με την παρουσία και τη φωνή τους ότι «η παρανομία δεν θα περάσει».
 

Προειδοποιεί τέλος ότι, η κινητοποίηση της Πέμπτης θα είναι το πρώτο από τη σειρά των κλιμακούμενων μέτρων που θα πάρει, με σκοπό να ανατραπεί «η παρανομία των ιδιοκτητών των πανεπιστημίων».

 




Tags:  

Κλοπή οικοδομικών υλικών
Κλοπή οικοδομικών υλικών
Οικοδομικά εργαλεία, μεταλλικές σωλήνες κτλ, συνολικής αξίας 35,500 ευρώ καταγγέλθηκε ότι εκλάπησαν από περιφραγμένο κτήμα στη Λευκωσία.
Αντιμετωπίστε τις ραγάδες
Αντιμετωπίστε τις ραγάδες
Οι ραγάδες είναι οι γραμμές που εμφανίζονται στο δέρμα όταν "σπάνε" οι ίνες  κολλαγόνου και ελαστίνης. 
Στην Κύπρο ο Γιαννίτσης
Στην Κύπρο ο Γιαννίτσης
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Κύπρο ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας Τάσος Γιαννίτσης.
Τελευταία Σχόλια