"Κοιτάμε τη δουλειά μας"

greek 22/11/2011
 
Την επιστολή του Όλι Ρεν για την κυπριακή οικονομία κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος Δ. Χριστόφιας.
 
"Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η ΕΕ, έχει κανόνες. Ο κ. Ρεν κάνει τη δουλειά του και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας" είπε, ενώ πρόσθεσε: "Η δική μας η δουλειά και το καθήκον αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει αλληλοκατανόηση, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Να μην μπούμε στο μηχανισμό, διότι αν μπούμε σε μηχανισμούς τα πράγματα θα είναι χειρότερα για ολόκληρο τον κυπριακό λαό", επεσήμανε.
 
Ερωτηθείς, αν αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητηθεί κάποιο πακέτο οικονομικών μέτρων, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «συνεχώς συζητούμε πακέτα για αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να γίνουν αποδεκτά από κοινωνικούς εταίρους και να δείξει κατανόηση και η Βουλή των Αντιπροσώπων».
 
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι οι κοινωνικοί εταίροι διαφωνούν, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «θα δείξει αν διαφωνούν, διότι μόλις άρχισε ο κοινωνικός διάλογος».
 





Κλάπηκε υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα στην Πάφο
Κλάπηκε υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα στην Πάφο
Το υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα που υπηρετεί στην Πάφο έκλεψαν άγνωστοι διαρρήκτες από το σπίτι του στα Κούκλια χθες βράδυ. 
Οι 40 μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες που είναι αντίθετες στο νόμο SOPA
Οι 40 μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες που είναι αντίθετες στο νόμο SOPA
Σήμερα δημοσιεύτηκε μια λίστα με 40 μεγάλες εταιρίες του Internet που είναι αντίθετες στο νόμο-έκτρωμα που προσπαθούν να περάσουν στις ΗΠΑ.
Θετικό κλίμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα στο ΧΑΚ
Θετικό κλίμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα στο ΧΑΚ
Συνέχεια στο θετικό κλίμα των τεσσάρων προηγούμενων ημερών δίνει η σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση, με το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.
Τελευταία Σχόλια