Θα έκαιγε την έγκυο γυναίκα του και τα 5 παιδιά τους

greek 25/12/2011

Με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους και ζώα, ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου και παράνομη οπλοχρησία πήρε το δρόμο για τις φυλακές ένας 33χρονος αθίγγανος.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τη Ροδιακή, αφού ξυλοκόπησε πριν από μερικές ημέρες την εγκυμονούσα σύζυγό του, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο παράπηγμα όπου βρίσκονταν και τα πέντε του παιδιά για να τους κάψει ζωντανούς.

To απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρόδο και όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος επέστρεψε ξημερώματα μεθυσμένος στο παράπηγμά του στον καταυλισμό του Καρακόνερου.


Τότε ξύπνησε τη σύζυγό του και άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα μαζί της. Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας, άρχισε να την χτυπά, ενώ κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναπτήρα και έβαλε φωτιά στις κουρτίνες της παράγκας.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα και σε άλλα δύο παραπήγματα, στο ένα από τα οποία κοιμόντουσαν τα πέντε ανήλικα παιδιά του.


Τα παιδιά ξύπνησαν και σώθηκαν από τους γείτονές τους που έτρεξαν να τα απομακρύνουν. Ο δράστης συνελήφθη και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
 
 




Tags:   Ρόδος  

"Πρώτα το PSI και μετά η δανειακή σύμβαση"
"Πρώτα το PSI και μετά η δανειακή σύμβαση"
 «Οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη χρηματοδότηση του δεύτερου προγράμματος, θα ήταν πρόωρη», είπε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ρεν.
Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Συνάντηση θα έχουν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι για το θέμα της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Κοτόπουλο τηγανιτό με κάσιους
Κοτόπουλο τηγανιτό με κάσιους
Βράζετε το ρύζι.
 
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Kαθαρίζετε και κόβετε σε τετραγωνάκια τα μανιτάρια.
 
Τελευταία Σχόλια