"Σύντομα τα αποτελέσματα για το φυσικό αέριο"

greek 22/11/2011

 

Στα μέσα Δεκεμβρίου το τρυπάνι της Νoble στο οικόπεδο «Αφροδίτη» θα φθάσει στο στοχευόμενο βάθος και θα μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα κατά 100% σχετικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, ανέφερε η υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, Πραξούλα Αντωνιάδου.

Σε δηλώσεις της στο ΡΙΚ, η κ. Αντωνιάδου διευκρίνισε πως στην πιο απαισιόδοξη πρόβλεψη, τα αποθέματα θα καλύπτουν τις ανάγκες της Κύπρου για τα επόμενα 90 χρόνια από μία μόνο γεώτρηση σε ένα τεμάχιο.

Οι προσδοκίες και οι πιθανότητες, ανέφερε, είναι μεγάλες και μπορεί να αλλάξουν ριζικά το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.

Αναφορικά με το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων, η υπουργός Εμπορίου είπε ότι η προετοιμασία των εγγράφων θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του χρόνου και σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα.

 




Tags:  

Στις Βρυξέλλες ο Έρογλου
Στις Βρυξέλλες ο Έρογλου
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί αύριο το πρωί ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου.
Συλλήψεις για διατήρηση οίκου ανοχής
Συλλήψεις για διατήρηση οίκου ανοχής
Στη σύλληψη έξι γυναικών ηλικίας από 18 έως 45 χρόνων προέβη τις πρωινές ώρες η Αστυνομία στη Λεμεσό για διατήρησης οίκου ανοχής και εκμετάλλευσης γυναικών.
Εκλογές την Πέμπτη προτείνει ο Αρχιεπίσκοπος
Εκλογές την Πέμπτη προτείνει ο Αρχιεπίσκοπος
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ θα προτείνει στην Ιερά Σύνοδο η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυρηνείας γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.
Τελευταία Σχόλια