Λόμπαερτς: «Απόλαυση ο ΑΠΟΕΛ»

greek 22/11/2011
Το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ έπλεξε ο Νικολά Λόμπαερτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Ζενίτ για το Champions League απέναντι στον κυπριακό σύλλογο «Είναι απόλαυση να παρακολουθούμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το επίπεδό τους εκπλήσσει», τόνισε μεταξύ άλλων ο αμυντικός των Ρώσων.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικολά Λόμπαερτς για την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του:

«Είμαι έτοιμος 100%. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε τέτοιους αγώνες. Θα είναι σημαντικό να έχουμε καλή ψυχολογία από το πρώτο λεπτό. Το βλέπουμε και σαν ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση, όμως αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι να προκριθούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μας κίνητρο και όχι η εκδίκηση. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πως έχουν καλή ομάδα. Τώρα, όμως, τους ξέρουμε καλύτερα και δεν θα μας εκπλήξουν».
 
Για τον ΑΠΟΕΛ και την πορεία του στη διοργάνωση:
 
«Κατ' αρχάς έχουν ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Αΐλτον, αλλά και κάποιος ακραίους επιθετικούς. Είναι απόλαυση να παρακολουθούμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Το επίπεδό τους εκπλήττει. Ελπίζω, όμως, ότι θα βάλω κάποιο γκολ και στο τέλος θα χαρούμε εμείς τη νίκη».
 
Για τις καιρικές συνθήκες:
 
«Είμαστε περισσότερο συνηθισμένοι στο κρύο από ότι το ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, δεν είναι και το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές, γιατί μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να... γλιστράει και να επηρεάσει τις προσπάθειές μας. Σίγουρα, αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς, γιατί είμαστε πιο συνηθισμένοι, ωστόσο θα προτιμούσα να αγωνιζόμουν σε καλύτερες καιρικές συνθήκες».
 
Για το «μπάτζετ» των ομάδων σε συνδυασμό με την αγωνιστική τους εικόνα:
 
«Ελπίζω ότι το financial fair play θα βοηθήσει σ' αυτό και να βλέπουμε ομάδες από χώρες όπως την Κύπρο και το Βέλγιο να μπορούν να έχουν επιτυχίες σε τέτοιο επίπεδο. Ελπίζω ότι αύριο, όμως, δεν θα έχει το ΑΠΟΕΛ ανάλογες επιτυχίες Σίγουρα, η Ζενίτ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από το ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Αρκεί να έχει μία ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές, παρά να έχει πάρα πολλά λεφτά. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το μισθό μου, το ίδιο πιθανότατα και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε αύριο. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι».
 
Για το παιχνίδι:
 
«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Αν δεν κερδίσει η Πόρτο στην Ουκρανία, εμείς θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ, αλλά αν τα καταφέρουν, σίγουρα θα το αξίζουν».
 
Για την τακτική του ΑΠΟΕΛ στην αναμέτρηση:
 
«Σίγουρα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, αν και είναι πιθανό να παίξει κάπως πιο αμυντικά, γιατί αγωνίζεται εκτός έδρας. Η μεγαλύτερη ικανότητα αυτής της ομάδας είναι ότι παίζει ποδόσφαιρο. Επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα, όμως, θα θέλουν να πετύχουν ένα γκολ για να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Έχουν όλο το σεβασμό μου, ακόμα κι αν αγωνιστούν αμυντικά».
 
Για τον τρόπο αντιμετώπισης του ΑΠΟΕΛ στην περίπτωση που κατέβει αμυντικά:
 

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ εάν παίξει με αμυντική τακτική. Άλλωστε, είμαστε συνηθισμένοι όταν αγωνιζόμαστε στο "Πετρόφσκι" και στο πρωτάθλημα Ρωσίας να έχουμε αντιπάλους που ακολουθούν αυτή την τακτική. Για μας το πιο σπουδαίο είναι να νικήσουμε, χωρίς να έχει σημασία το σκορ. Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη».

 




Tags:   ΑΠΟΕΛ  

Λάθη στο μακιγιάζ!
Λάθη στο μακιγιάζ!
Χρησιμοποιούμε διάφορα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ για να φαινόμαστε νεότερες,  αλλά αποδεικνύεται ότι αν τα προιόντα δεν τα χρησιμοποιούμε σωστά έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, να φαινόμαστε μεγαλύτερες.
 
Στην ατζέντα και το Κυπριακό
Πιέζει για λύση μέσω Βρετανίας
Την άσκηση της επιρροής της για μια λύση στο Κυπριακό  θα ζητήσει από την Βρετανία ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ.
Ο τουρκικός Τύπος για την επίσκεψη Χριστόφια
Ο τουρκικός Τύπος για την επίσκεψη Χριστόφια
Για «Προβοκατόρικη επίσκεψη από τον Χριστόφια» γράφει η εφημερίδα Γενί Σαφάκ, αναφερόμενη στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας χθες στην πλατφόρμα ''Ομηρος'' της Noble.
Τελευταία Σχόλια