"To χαβά του ο Γκιούλ"

greek 23/11/2011
Μόνο ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιούλ, αναφέρθηκε στο Κυπριακό στη δήλωσή του μετά τις συνομιλίες με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, λέγοντας ότι το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντηση και υποστήριξε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι απρόθυμη για λύση.
 
''Ασχοληθήκαμε και με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό'', είπε ο κ. Γκιουλ ύστερα από συνάντηση με τον Βρετανό Πρωθυπουργό στο Λονδίνο.
 
Πρόσθεσε ότι ''υπογραμμίσαμε τη δέσμευση μας για ισχυρή υποστήριξη των διαπραγματεύσεων στα πλαίσια των καλών υπηρεσιών του Γ.Γ. του ΟΗΕ''.
 
Οπως είπε, ''επέστησα την προσοχή τους στο γεγονός ότι αν η Ε.Ε δεν επιδείξει έντονη πολιτική βούληση η επανένωση της νήσου μπορεί πάλι να καταστεί αδύνατη λόγω της απροθυμίας της ελληνοκυπριακής πλευράς''.
 
Ο κ. Γκιουλ πρόσθεσε ότι παρά το ότι οι Ελληνοκύπριοι απέρριψαν το σχέδιο Ανάν το 2004 ''τους επετράπη να ενταχθούν στην Ε.Ε και τώρα ετοιμάζονται ν’ ασκήσουν την προεδρία της Ε.Ε. σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη''.
 
''Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να ενεργήσουν με καλή πίστη για να επιτύχουν μια μόνιμη διευθέτηση στην Κύπρο'', είπε.
 
 




Tags:  

H Google κατοχύρωσε την πατέντα του αυτο-οδηγούμενου αυτοκινήτου
H Google κατοχύρωσε την πατέντα του αυτο-οδηγούμενου αυτοκινήτου
Η Google κατοχύρωσε την πατέντα του αυτο-οδηγούμενου αυτοκινήτου, αποδεικνύοντας μ' αυτόν τον τρόπο ότι αυτή η νέα τεχνολογία είναι ευρέως αποδεκτή.
 
 
Προς εξιχνίαση η δολοφονία
Προς εξιχνίαση η δολοφονία
Προς πλήρη εξιχνίαση οδεύει η υπόθεση της στυγερής δολοφονία της 24χρονης Μολδαβής και της 3χρονης κόρης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου. 
Σύλληψη για σεξουαλική παρενόχληση
Σύλληψη για σεξουαλική παρενόχληση
52χρονος δικηγόρος από τη Λεμεσό συνελλήφθη από την αστυνομία γιατί σε επίσκεψή του σε πελάτισσα του την ενόχλησε σεξουαλικά.
Τελευταία Σχόλια