Ρομπάι: ''Στηρίζουμε την Ελλάδα''

greek 21/11/2011
Την πλήρη δέσμευση της ευρωζώνης να συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Ελλάδας εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο. Ο Πρόεδρος της ΕΕ επισημαίνει ότι έλαβε την πλήρη δέσμευση της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, ότι θα εφαρμόσει το νέο πρόγραμμα.
 
«Το Eurogroup θα πρέπει να είναι σε θέση να συμφωνήσει, στην επόμενη συνεδρίασή του, την εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα», αναφέρει ο Χ. Ρομπάι στην ανακοίνωσή του.
 
Συνεχίζοντας ο Χ. Ρομπάι αναφέρει: «Η κατάσταση είναι απαιτητική. Πολλές προσπάθειες έχουν ήδη γίνει από τον ελληνικό λαό, ωστόσο χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για την αποκατάσταση της σταθερότητας, της εμπιστοσύνης και της ανάπτυξης. Καλώ τους πολιτικούς ηγέτες της Ελλάδας να στηρίξουν πλήρως αυτή τη στρατηγική».
 
Καταλήγοντας, ο Χ. Ρομπάι τονίζει ότι η ευρωζώνη διανύει μία δύσκολη περίοδο και σημειώνει ότι το Δεκέμβριο θα υποβάλει την ενδιάμεση έκθεση για τους τρόπους ενίσχυσης της οικονομικής διακυβέρνησης, κατόπιν εντολής που έλαβε από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 26 Οκτωβρίου.
 




Tags:  

Στο ιταλικό Dancing η Ρία;
Στο ιταλικό Dancing η Ρία Αντωνίου;
Φήμες θέλουν την φλογερή ξανθιά να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους παραγωγούς του Ιταλικού Dancing with the Stars.
Τέλος ο Λεμονής
Τέλος ο Λεμονής
Οι υπογραφές των απαραίτητων εγγράφων είναι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Τάκη Λεμονή.
Μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων
Μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων
Οι  Γ.Γ.θα πρέπει να φτιάξουν το νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών καθώς χιλιάδες υπάλληλοι θα αποχωρήσουν.
Τελευταία Σχόλια